Lányok/nők! Van itt olyan aki megplasztikaztatta a kisajkait? Válaszolnátok néhány kérdésemre?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy sajnos genetikailag nagyon kilognak a kisajkaim. Namost ez bikiniben vagy egy feszesebb nadrágban elég zavaró. Illetve bár 18 vagyok, olyan kisebbségi komplexusom van emiatt, hogy igy nem merek lefeküdni a barátommal, de az okát sem merem elmondani, szoval kesz röhej az egész. Lényegében azt szeretnem kérdezni, hogy ti hol csinaltattatok a műtétet? Meg vagytok elégedve az eredménnyel? Illetve mennyibe került? A valasz akar privátban is jöhet. :)A 'nincs ezzel semmi baj' és 'fogadd el önmagadat' jellegű válaszokat kerlek mellőzzétek, mert semmi bajom a testemmel alapjáraton ez az egy pont ami zavar, es nem akarom, hogy esetleg ramenjen a kapcsolatom. Köszönöm szépen a válaszokat!
A pszichológus olcsóbb és célravezetőbb lenne, ez olyan szintű probléma. Az biztos, hogy sokkal jobban zavarna hogy a barátnőm megcsonkíttatta magát, mint a nagyobb kisajkak, pláne hogy egyáltalán nem zavar, sőt, nekem tetszik. Talán a barátod is ilyen típus, csak nem akarod elfogadni az egészet az irracionális félelmek miatt. Na ezért kell a pszichológus.
Bocs az offért, de ilyen őrültségre sosem tudok mást írni.
Szerintem is pszichológus.
Borzasztó, hogy a mai világban mindenki úgy gondol magára, mint egy darab húsra, és ami nem tetszik itt-ott, az levágatja, feltölteni, beülteti.
Teljesen normális a kisajkad! Nem láttál még neten "tevepatás" képeket! Mindenkinek átlátszik, ha túlságosan szűk nadrágot húz. Nem kell szűk nadrágot húzni. Ha annyira szűk, pl. cicanaci, azt meg nem illik rövid felsővel felhúzni.
A legtöbb férfit meg nem a punci formája érdekli. Legyél tiszta és ápolt, a párod meg imádni fog a puncid formájától függetlenül.
szia. én több éve külföldön csináltattam kisajak plasztikát hasonló okok miatt, de sajnos nem sikerült túl jól, mert idegsérülések miatt érzéketlen lett a puncim.
Lehet, hogy másoknak jobban sikerül, de én nagyon megbántam. ráadásul egy csomó férfi kifejezetten szereti a salátás puncit.
Szavazás a nagyobb/kisebb ajkak kérdésében:
87% vs 13% a nagyobb javára.
Úgy vagy jó ahogy vagy.
Nalam tok fura h evekig szep volt a puncim es aztan hirtelen (de tenykeg hirtelen) megnyult az egyik kisajkam. Hihetetlenul vicces, tehat igy behajtogatom a puncimba:-)))
Zavar? Nem. En kimondottan viccesnek talalom, masreszt nem nezegetem naponta, harmadreszt sztem senkit nem erdekel.:-)))A puncim tobbi resze viszont szep, csak egy oldalon log ki:-)))
Szoval en s helyedben nem koltenek ilyesmire penzt, a pasik nem ezt nezek, sot konkretan senkivel nem talalkoztam akit ez erdekelt volna....mondjuk nem is husz eves vagyok:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!