Colour B4 után szökére festés?
sziasztok !
ma kiprobáltam a Colour B4 estra szineltávolito festéket, jó sötét szinte fekete volt a hajam (festett)
és hát azt hozzá teszem hogy világosbarnát vettem, nem 300 ftos hajfestékröl volt szó figyelembe véve mindent, és mégse azt a szint kaptam mind amit vártam,
ugy döntöttem pihentetem a hajam, és akkor nekiugrok a szineltávolitásnak, ami ma be is következett, szépen leszedte a fekete szint, ilyen narancsárgásbeütéses barna lett, különben nem olyan rossz, a használati utasitáson felvan ugyebár tüntetve hogy várni kell 1 hetet ( ha jol olvastam) a tartos festésig.
Na már most én sötétszöke hajfestéket vettem,hogy majd neki ugrok. a kérdésem az lenne aki már esetleg át esett ezen a macerás dolgon, azt a sint fogom végül megkapni amire festem? (szöke) vagy ne is reménykedjek inkább essek neki 0 -al ?:D mert már ott tartok '
köszi a válaszokat elöre .
Szia!
Én már sokszor szedegettem le a színt :D sose vártam. 1 napot se sokszor :D Türelmetlenség :D
Tudnál mutatni valami közelebbit a jelenlegi állapotról és a hajfestékről, a sötétszőkéről?
Hamvas festéket vettél?
Nem kell a nullás gép, elteheted :D
Látom, valóban egész sötét. Olyan ebből nem lesz, mint ami a dobozon van sajnos. Csak esetleg egy pár árnyalattal világosabb vörös.
Ha olyat szeretnél, akkor szőkíteni kellene, nem tudom, mennyire vagy benne.
Ha ezt a color b4-t vagy más eltávolítót használsz, csak a rókavörös marad meg.
Viszont ha tényleg szőkítésre adod a fejed, amit én tudok ajánlani az a Syoss lighteners, ahhoz képest egész kíméletes és jó az eredmény is. Lettem már rókavörösből tejfölszőke és a sötétbarna hajvégeimet is szépen kiszívta. Nem roncsolta, de persze egyénfüggő a dolog.
Az eredeti színed kétlem, hogy visszajönne :(
Már egyszer volt leszivatva a hajam.3eve fodrasz csinalta. Had ne mondjam mien lett csibesarga fejemmel csonyoru voltam.
Gondolkoztam a szokitesen,de felek hogy ugyan olyan szar lesz mind mikor kiszivattam..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!