Többedszeri szőkére festésnél egyszercsak sötét, vöröses hajtő?
Ugyanazt a festéket használom már körülbelül fél éve (palette natural colors creme 219, hamvasszőke), és még sosem volt ilyen problémám, legalábbis csak minimális szinten.. Most már lenövésem is van, szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mi a fene mehetett most félre, hogy ne ismétlődjön ez meg a következő héten esedékes festésemnél.
ezen látszik is a probléma.. ha jól rémlik, most még egy pár perccel tovább is volt rajta a festék, mint előző alkalmakkor, meg ami a tájékoztatóban volt, szóval azért sem értem, mert a sokórányi utánaolvasás során azt tudtam meg, hogy épphogy először lesz vörhenyes a szín mikor leszívódik, utána esik az ki, és zöldül(ne). Na de itt most még tovább is volt, vagy ugyanannyi ideig mint eddig minden alkalommal, szóval tényleg nem értem.
Köszönöm a tippeket!
Látszik hogy nagy a lenövés amit festettél legutóbb, emiatt nem lett jó, ne várj ilyen sokáig, pl nekem gyorsan nő a hajam 2 hetente festem a tövét mert akkor már ronda. Ha 4 hetente festem akkor lesz vöröses mint neked a képen. De ilyet nem gyakran csinálok.
Most ha fested akkor kend be a vöröses részt is és akkor nem lesz gond.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, megpróbálkozok akkor más típusúval fodrászkellékestől, és ezentúl sosem várok ennyit a festéssel :)
Csak még egy extra kérdés - 9-es oxi elég lesz, nem?
Elvégre a sima drogériás is elég jól működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!