Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A színvédő samponok/balzsamok...

A színvédő samponok/balzsamok használnak valamit?

Figyelt kérdés

Ezektől tényleg kevésbé fakul, vagy csak azt mondják? Nincs akkora erős festés a hajamon, csak szőkítés után lett befeste kicsit barnásra, mert nem akartam annyira világos sárgás hajat. Első mosás után nyilván minden festék kopik valamennyit, de ha nem használok ilyet, akkor az meg fog látszani? Egyébként Syoss-szal van festve, ezzel az elmúlt 3 évben nem volt bajom, bár eddig csak szőkítettem, de az se sárgult be, viszont a Garnier festékei a hozzá adott színvédő sampon és balzsam mellett is két mosás után teljesen kijöttek belőle.

Van értelme külön ilyen színvédőkkel is kenegetni?

2016. nov. 17. 11:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem használ. Sokkal késöbb kezd el kifakulni a hajszín, mint általában.
2016. nov. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!