Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Léteznek olyan samponok,...

Léteznek olyan samponok, balzsamok amelyeknél igaz, hogy hajnövesztők, hajkiegyenesítők, visszaállítják az eltöredezett hajat?

Figyelt kérdés
Már sok sampont, balzsamot, hajpakolást próbáltam, hogy ne legyen töredezett hajam, próbáltam a koffeines samponokat, mert állítólag gyorsabban nő a haj tőle, próbáltam a hajkiegyenesítőket, de egyik se csinált semmit. A reklámokba és blogokba mindenki áradozik róla, hogy nekik használt most csak velem van a baj?

2016. jún. 16. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:

A törött haj nem áll helyre, mivel az nem egy élő dolog. Levágni lehet csak, akkor lesz szebb. Hajnövekedés genetikán múlik, és legfeljebb minimálisan gyorsítható, fejbőrmasszírozással és gyógynövényekkel, hajszeszekkel. Az eredmény csak hónapok múlva lesz látható.

Hajegyenesítő cuccok léteznek, de ez nem úgy működik hogy felkened és egyenes lesz a hajad, hanem be kell szárítani egyenesre, és ezt teszi könnyebbé, tartósabbá.

2016. jún. 16. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!