Létezik olyan eljárás amivel a száraz-töredezett hajat visszaállítják az eredeti állapotába?
hallottam már pár ilyenről de nem tudom, hogy mennyire lehet hinni benne
pl. regenerálást.. stb
Létezik bizony! Persil Green Power, ami először felismeri a különböző foltokat,aztán...
Bocsánat, rossz reklám :) szóval Pantene Pro-V, aminek a provitaminja behatol a hajszálak gyökereibe, és táplálva regenerálja azt!
Létezik; Te magad is sokat segíthetsz a hajadon.
1. Felejtsd el a sampont! Az a tisztítószer a samponokban (és tusfürdőkben), amit használnak: SLS, Sodium Laureth Sulfate és pár hasonló néven játszik, NAGYON durva zsíroldószer, ami teljesen tönkreteszi, kiszárítja a hajat (és a bőrt).
Ha nem találsz olyan sampont, aminek az összetevői között ez nincsen, akkor moss hajat hajbalzsammal! Furán hangzik, de működik. Én évek óta ezt csinálom, összehasonlíthatatlanul szebb lett a hajam, pár mosás után.
2. Ami még nekem bevált mostanában, az ASEA, sokkal fényesebb, szebb a hajam, néhány hét alatt.
bocsi, nem olvastam végig :D
A kérdésre válaszolva, ha el van törve és szét van nyílva, azon semmi nem segít. Megelőzésnek ajánlanám még az aloe verát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!