Ha visszaállítják a vasárnapi nyitvatartást, akkor azt is eltörlik, hogy nem lehet éjjel nappal nyitvatartó hiper?
"Èjjel is vàsàrolni akarsz?"
Nem. Én például eladóként éjszakai műszakpótlékot szeretnék.
Tudod, nekem jól jönne a pótlék a fizetésem mellé.
Ha hétközben dolgozom és ha tovább vagyok,hazaérek,megfürdök,nincs otthon kaja és elmúlt 10,akkor aznap nem eszem,reggel meg megint megyek. Szombaton úgy vásárolnak az emberek,mintha az apokalipszisre készülnének. Valamint igen,utálom,hogy tömeg van,sor van. Én szerettem éjszaka vásárolni. Akikkel beszéltem és olyankor dolgoztak,szerették,mert 1. Több pénz járt érte, 2. Így szabad volt a napjuk.
És azt se tudom,minek írom ezt le,hisz itt én vagyok a kérdező,csak az érdekel,hogy mi a válasz,nem pedig az,hogy valaki bele akar kötni egy vadidegenbe a neten:D
# 7/7 Időpont ma 22:21
Ó, nagy kegyesen visszaadják, amit elvettek? De jó, akkor ez megint jön majd mint propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!