A ricinusolaj hatása miért olyan megosztó az emberek között? Meg tudná mondani valaki hogy melyik információnak higgyek?
A két információ a következő:
-A ricinusolaj serkenti a szőr növekedését hajon, szakállon, illetve szempillán és szemöldökön is, szakáll esetében pedig sűrűséget is növelni tud.
-A ricinusolaj haj/szőrnövesztő hatása tévhit, mert csak puhítja a szőrt, így nem törik le és hosszabb marad.
És a bizonytalansági tényező: sokan ezt állítják, mások meg amazt! Viszont vannak olyanok, akik azt írták, hogy használták, és pozitív tapasztalatuk van.
Nos akkor mi a helyzet?
Mindet itt olvastam az oldalon egyébként.
(Kérem, elsősorban azok válaszoljanak, akik használták is, mert akkor hitelesebb a válaszuk, ha tapasztalatból beszélnek, köszönöm.)
Használom, de nem olyan sűrűn, hogy ne legyek full pattanásos.
Kb egy-két hetente tolom, még sok változás nincsen, valamennyi van, lehet hogy ettől, lehet hogy a természet, nem tudom. :)
Az a vicc, hogy az arcom jobb felén semmit nem sűrűsödik, a bal felén viszont valamicske változás tapasztalható volt, de szerintem még néhány hónapot várnék, mielőtt szilárdan véleményt nyilvánítanék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!