Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolaj hatása miért...

A ricinusolaj hatása miért olyan megosztó az emberek között? Meg tudná mondani valaki hogy melyik információnak higgyek?

Figyelt kérdés

A két információ a következő:

-A ricinusolaj serkenti a szőr növekedését hajon, szakállon, illetve szempillán és szemöldökön is, szakáll esetében pedig sűrűséget is növelni tud.

-A ricinusolaj haj/szőrnövesztő hatása tévhit, mert csak puhítja a szőrt, így nem törik le és hosszabb marad.

És a bizonytalansági tényező: sokan ezt állítják, mások meg amazt! Viszont vannak olyanok, akik azt írták, hogy használták, és pozitív tapasztalatuk van.

Nos akkor mi a helyzet?

Mindet itt olvastam az oldalon egyébként.

(Kérem, elsősorban azok válaszoljanak, akik használták is, mert akkor hitelesebb a válaszuk, ha tapasztalatból beszélnek, köszönöm.)

2016. nov. 12. 22:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem ne naponta használd, hanem kb. 3-4 naponta:)
2016. nov. 23. 22:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :)
2016. nov. 24. 16:02
 13/15 anonim válasza:
Meg hasznalod?:D Bevalt?:)
2017. febr. 19. 21:17
 14/15 A kérdező kommentje:

Használom, de nem olyan sűrűn, hogy ne legyek full pattanásos.

Kb egy-két hetente tolom, még sok változás nincsen, valamennyi van, lehet hogy ettől, lehet hogy a természet, nem tudom. :)

Az a vicc, hogy az arcom jobb felén semmit nem sűrűsödik, a bal felén viszont valamicske változás tapasztalható volt, de szerintem még néhány hónapot várnék, mielőtt szilárdan véleményt nyilvánítanék. :)

2017. febr. 19. 22:42
 15/15 anonim válasza:
Na és most már ennyi idő után tudsz véleményt mondani ? :D
2019. ápr. 9. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!