Ricinus olajtól nő a szakáll?
igen, ha a haj is nő tőle..
bekened, 20 p rajtahagyod és lemosod.
de úgy is csinalhatod, h bekened, 20 p múlva leszeded a nagyját, és másnap reggel mosod le.mi a hajunkat be szoktuk tekerni ilyenkor törölközőbe, hogy melegen legyen, de gondolom te ez nem tudod megoldani.
Mivel az is szőr, ezért igen, nőnie kéne. Esetleg este rátudod tenni ezt az arcmaszkot vagy mit, amit a kínaiak/koreaiak/japánok hordanak ha betegek+amit az orvosok műtétnél. Nevetségesen fogsz kinézni, de:
1. senki nem látja,
2. nem fog szanaszét folyni a párnádon.
Én tegnap kezdtem el használni, mivel elég sok pozitív visszajelzést hallottam/olvastam erről, és most nagy reménykedve majd figyelem a változásokat. :)
Mivel te már egy kicsivel korábban kezdted, csaknem egy hónapja (a kérdés kiírásából kiindulva), hadd kérdezzem meg: van már valami észrevehető változás rajtad?
Az utolsó válaszolónak mondanám, hogy amúgy nem folyik szét, mert sűrű is, és beissza a bőr, persze sokára, viszont maximum annyi baj lehet, hogy egy apró területen ricinusszagú lesz, mert csak ahol hozzáér, ott tudja befogni. Ehhez képest nekem nem lett olyan szagú a párnám, másnap (azaz ma) reggelre pedig azt vettem észre hogy teljesen száraz a bőröm, mert az egészet beitta, így lemosni sem kell, és biztos ami biztos alapon pedig így érdemesebb huzamosabb ideig, éjszakára fennhagyni, hátha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!