Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SÜRGŐS! Milyen szert. (vagy...

SÜRGŐS! Milyen szert. (vagy akármit) ajánlanátok, amitől szebb lenne az arcom?

Figyelt kérdés
GYORS segítségre van szükségem!!Elegem van abból, hogy minden embernek szép, sárgás árnyalatú az arcbőre, nekem meg ...nem is tudom, hogy írjam le..vörös és ragyás (pattanásos, de nem azok a kifejezetten nagy, feltűnő pöttyök, hanem kicsik, amiket NEM LEHET kinyomni, de sok van belőlük, és emiatt nem egyenletes az arcbőröm. Hiába tisztítom és hidratálom minden este, (Bioderma tisztító gél és hidratálásként Propolisz krémet használok) az az érzésem, hogy semmi nem változik. És nem emiatt vagyok ennyire kiborulva, hanem amiatt, hogy ez az egész teljesen befolyásolja a személyiségem.pl.: Nem merem kimondani a saját véleményemet, mert akkor olyan érzésem van, hogy mindenki az arcomat nézi, ezért inkább csak egyetértek mindenkivel. Nem merek mások szemébe nézni, és még rájuk mosolyogni sem. Folyton (minden este) sírok, Nincs semmi önbizalmam...egyszerűen már gyűlölöm önmagam!!! Ráadásul az osztályban senkinek nincs ilyen ronda pofája, mint nekem. Semmi önbizalmam nincs már évek óta, tök szerencsétlen vagy...és...néha azt kívánom bárcsak meg se születtem volna!!!vagy...ha...ha mindenkinek úgy kéne elmennie mindenhova, hogy papírzacskót húz a fejére...vagy még jobb lenne, ha az lenne, ha az lenne a szép bőrszín, ami nekem van...de akkor meg a többiek éreznék így magukat...és ezt az érzést senkinek sem kívánom...kérlek segítsetek!!Nem bírom tovább...
2010. ápr. 28. 16:56
 1/5 A kérdező kommentje:

Hát..egész jól elbeszélgettem itt magamban. De azért remélem komolyan tudtok rajtam segíteni.

NAGYON megköszönném!

2010. ápr. 28. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:

*vagyok

bocsi

2010. ápr. 28. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:

öö először is nyugi :) ez csak egy kisebb szépséghiba ( nekem is pattanásos az arcom, meg kicsi a mellem /nagyon kicsi/, meg nem ártana egy fogszabi sem) sokszor én is hasonlóan érzem magam. Ne de a lényeg: Kozmetikusnál jártál már? esetleg ő tudna Neked tanácsot adni ez ügyben. Egyébként pedig nyugi, másnak meg az orra nagy vagy hasonlók mindenkinek van valami problémája, nem kell ennyire drasztikusan felfogni, ez tuti változni fog. És emiatt ne szorulj a háttérbe hanem igenis mert kimondani a véleményedet, és ha valaki beszól, hogy olyan az arcod akkor te is adagolhatod neki, hogy neked mi nem tetszik rajta. én is kaptam már a mellem miatt, de még mennyit. Erre a válaszom az volt: ha adsz 800 ezret megcsináltatom, én is boldogabb lennék....szóval valami hasonlót. Fel a fejjel így is szép vagy ez tuti :)

19/L

2010. ápr. 28. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

kozmetikus, bőrgyógyász. hidd el, tényleg segítenek!

és próbálj változtatni a táplálkozásodon. :)

hajrá. ^^

2010. ápr. 28. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...egyébként tegnap csak elég rosszul éreztem magam, és egy csomó rossz érzés felgyülemlett bennem, amit végre kiadhattam, és ezáltal jobb lett...egy kicsit:)

Mostanában elég sok vizet iszok, és remélem megjön majd a hatása is:P

Még egyszer köszi!

2010. ápr. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!