SÜRGŐS! Milyen szert. (vagy akármit) ajánlanátok, amitől szebb lenne az arcom?
Hát..egész jól elbeszélgettem itt magamban. De azért remélem komolyan tudtok rajtam segíteni.
NAGYON megköszönném!
*vagyok
bocsi
öö először is nyugi :) ez csak egy kisebb szépséghiba ( nekem is pattanásos az arcom, meg kicsi a mellem /nagyon kicsi/, meg nem ártana egy fogszabi sem) sokszor én is hasonlóan érzem magam. Ne de a lényeg: Kozmetikusnál jártál már? esetleg ő tudna Neked tanácsot adni ez ügyben. Egyébként pedig nyugi, másnak meg az orra nagy vagy hasonlók mindenkinek van valami problémája, nem kell ennyire drasztikusan felfogni, ez tuti változni fog. És emiatt ne szorulj a háttérbe hanem igenis mert kimondani a véleményedet, és ha valaki beszól, hogy olyan az arcod akkor te is adagolhatod neki, hogy neked mi nem tetszik rajta. én is kaptam már a mellem miatt, de még mennyit. Erre a válaszom az volt: ha adsz 800 ezret megcsináltatom, én is boldogabb lennék....szóval valami hasonlót. Fel a fejjel így is szép vagy ez tuti :)
19/L
kozmetikus, bőrgyógyász. hidd el, tényleg segítenek!
és próbálj változtatni a táplálkozásodon. :)
hajrá. ^^
Köszönöm a válaszokat...egyébként tegnap csak elég rosszul éreztem magam, és egy csomó rossz érzés felgyülemlett bennem, amit végre kiadhattam, és ezáltal jobb lett...egy kicsit:)
Mostanában elég sok vizet iszok, és remélem megjön majd a hatása is:P
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!