Nagyon problémás a hajam, tudtok tanácsot adni?
Sziasztok! Megpróbálok mindent részletesen leírni. A helyzet az, hogy a hajam alapból vékony szálú, hullós, felül a tövénél nagyon zsírosodó, lent pedig inkább száraz és töredezett. Egy ideje abbahagytam a balzsamozást ami a zsírosodáson nagyon sokat segített, azóta sokkal kevésbé zsírosodik, jobban száll, frissebb, viszont nagyon nehezen fésülhető, ami állítólag a száraz hajra jellemző, nekem mégis nehéz. Ilyenkor akaratlanul is sok hajszálamat kitépem/kihullik, és amióta abbahagytam a balzsamot, azóta a tövénél is elkezdett töredezni, olyan, mintha vasalnám rendszeresen.
Viszont nem szeretnék visszaállni a balzsamozásra mert a hátrányok ellenére még mindig sokkal tisztábbnak, kellemesebbnek érzem a hajamat, de nem szeretném kitépni, és a töredezés sem túl jó a tövénél. Óvatosan fésülöm, akár fél órákat is szánok a kifésülésére, de sajnos ezt nem tudom megakadályozni.
Van tippetek, mit csináljak? Golf zsírosodás elleni balzsamot használtam, attól lett olyan zsíros, pont az ellenkezőjét váltotta ki. Szokjak le a balzsamról végleg, de akkor mi a teendő a többi problémával?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!