Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Problemas intim borotvalas....

Problemas intim borotvalas. Tudnatok tanacsot adni hogyan lehetne konnyebb es hatekonyabb?

Figyelt kérdés

Itt olvastam h egyesek naponta borotvaljak a lenti zonat. Elismerem h igy joval kevesebb idot vesz igenybe mintha a hosszura nott szorszalakat kene eltavolitani, de nekem szortelenites (ertsd nedvesen zselevel, eles borotvaval, utana after shave,utana krem) utan napokig olyan erzekeny h nem merek hozzanyulni. (piros,erzekeny bor amit a fehernemu rendszerint fel is sert, piros pottyok, stb) Vagy essek neki megis es 1 ido utan jobb lesz? Nagyon erzekeny a borom, nem hinnem h idovel "turokepesebb" lenne.

A masik problemam h a huvelybemenethez nagyon kozel is vannak szorszalak amikhez borotvaval nem merek tul kozel ferkozni, igy azokat csak rovidre tudom borotvalni, simara nem mert felek h megvagom magam.

2009. máj. 3. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Nekemis a hüvelybemenetnél vannak szőrszálaim, én azokat is amennyire tudom, eltávolítom, de legtöbbször nem teljesen. Túl sok időt igényelne. Jelenleg még nincs barátom, úgyhogy teljesen nem tartom fontosnak, minden alkalommal, de ha van olyankor mindig szoktam ottis. Nekem még a végbélnyílásomnál is van pár szál, amit még nehezebb leborotválni. És énis ugyanígy szokok borotválkozni, gél, pengés borotva, de alul cs víz+borotva. Nemtudom h helyes-e így, de nemmerek oda zselét is tenni. És sokszor kipattogok énis, érzékeny az én bőröm is. Sőt most új borotvám van, most először amikor használtam, nagyon kipattogtam tőle..főleg alul, feljebb annyira nem. És én sem tudom mivel enyhíthetném a kipattogást. :S
2009. máj. 3. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
*ja meg utána after shave.
2009. máj. 3. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a babahintőpór vált be! Szerintem az nagyon jó erre, mikor leborotváljátok utána egyből kenjétek be vele.
2009. máj. 3. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok vele! Így csak hetente egyszer tudom borotvával eltávolítani a szőrszálakat! :( Ha négy nap után megpróbálkozom vele, nagyon kellemetlen és elég erősen vérzik is pedig igyekszem óvatos lenni de nekem is nagyon érzékeny a bőröm. Kozmetikus tudna Neked segíteni, gyantázással vagy házilag is megpróbálhatnád pl. epilátorral. (Az elég fájdalmas eljárás de minimum 3-4 hétig nem nő ki újra. Nekem sok barátnőm szőrtelenít vele és csak jókat hallottam róla!) Viszont ezek időigényes és elég kellemetlen szőrtelenítési módszerek. Kérdezz utána kozmetikusnál, hogy hogyan csökkenthetnéd a bőrirritációt!
2009. máj. 3. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

ez velem is előfordul sőt állandó probléma:(

vannak akiknek nagyon erős szálú az intimszőrük,általába az ilyeneknek a lábukon is.

van aki élete végéig elintézi azzal hogy 4 naponta 2 perc alatt leszedi borotvával és még csak ki se pirosodik

e te esetedben (és az enyémben is)ez másképp van :S

mi ezt sose fogjuk elérni sajnos

nekem a hüvyelyemnél egyáltalán nincs szőr csak a szeméremdombomon de a borotvától egyből vérzik

2009. máj. 3. 14:18
 6/7 A kérdező kommentje:

koszonom az eddigi valaszokat. mar kezdtem azt hinni h velem van baj es en csinalok vmit rosszul. mindenhol csak azt hallom h mki allandoan szortelenit es nem jott h higgyem h ez nekik ilyen siman megy. vilagos es erzekeny bor, sotet es dus szorzet...nem a legjobb kombinacio de ez van. nekem is szinte mindig verzik barmilyen ovatosan csinalom igy mar a seb miatt sem tudnam par napon belul ujraborotvalni.

lehet atterek a gyantara, mar reg gondolkodom rajta csak a varosomban nem tudok kozmetikust aki ilyet csinalna, foleg mezemulziosat nem (arrol sok jot hallok).

2009. máj. 3. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..

Az utolsó hosszú választ írtam, hátha segít.

2009. máj. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!