Problemas intim borotvalas. Tudnatok tanacsot adni hogyan lehetne konnyebb es hatekonyabb?
Itt olvastam h egyesek naponta borotvaljak a lenti zonat. Elismerem h igy joval kevesebb idot vesz igenybe mintha a hosszura nott szorszalakat kene eltavolitani, de nekem szortelenites (ertsd nedvesen zselevel, eles borotvaval, utana after shave,utana krem) utan napokig olyan erzekeny h nem merek hozzanyulni. (piros,erzekeny bor amit a fehernemu rendszerint fel is sert, piros pottyok, stb) Vagy essek neki megis es 1 ido utan jobb lesz? Nagyon erzekeny a borom, nem hinnem h idovel "turokepesebb" lenne.
A masik problemam h a huvelybemenethez nagyon kozel is vannak szorszalak amikhez borotvaval nem merek tul kozel ferkozni, igy azokat csak rovidre tudom borotvalni, simara nem mert felek h megvagom magam.
ez velem is előfordul sőt állandó probléma:(
vannak akiknek nagyon erős szálú az intimszőrük,általába az ilyeneknek a lábukon is.
van aki élete végéig elintézi azzal hogy 4 naponta 2 perc alatt leszedi borotvával és még csak ki se pirosodik
e te esetedben (és az enyémben is)ez másképp van :S
mi ezt sose fogjuk elérni sajnos
nekem a hüvyelyemnél egyáltalán nincs szőr csak a szeméremdombomon de a borotvától egyből vérzik
koszonom az eddigi valaszokat. mar kezdtem azt hinni h velem van baj es en csinalok vmit rosszul. mindenhol csak azt hallom h mki allandoan szortelenit es nem jott h higgyem h ez nekik ilyen siman megy. vilagos es erzekeny bor, sotet es dus szorzet...nem a legjobb kombinacio de ez van. nekem is szinte mindig verzik barmilyen ovatosan csinalom igy mar a seb miatt sem tudnam par napon belul ujraborotvalni.
lehet atterek a gyantara, mar reg gondolkodom rajta csak a varosomban nem tudok kozmetikust aki ilyet csinalna, foleg mezemulziosat nem (arrol sok jot hallok).
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..
Az utolsó hosszú választ írtam, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!