A gyantázás utáni simaság meddig tart és hatékonyabb - e, mint a borotválás?
Soha nem gyantáztattam még, de azt mondják, a borotvától csak erősödnek a szőrszálak... ebben lehet is valami, de még soha nem gyantáztattam.
Hölgyek, egy 10 es skálán mennyire fáj a gyantázás? ( 0 - a abszolút nem fáj, 10 - besírtam a fájdalomtól ).
Szeretnék bikinivonalban is gyantáztatni, viszont... ott egyszer epilálni próbáltam és könnyeztem a fájdalomtól, kezemet is szeretném legyantáztatni, természetes szőke a hajszínem, most lebarnultam eléggé és a szőrszálak a kezemen fehérek és nem tetszenek.
Szóval, a kérdés, mennyire fáj bikinibe, lábon és kézen/hónaljban?
Köszönöm a válaszokat előre is
23/L
a fájdalom 10-es :D de megszokható, én itthon gyantázok.
egyébként persze, több ideig tart a simaság, hiszem kitépi a szőrt,nem csak levágod, mint a borotvával.
tényleg elég fájdalmas, dehát a szépségért meg kell szenvedni.
bikinivonal kicsit fájdalmasabb, hónaljt nem próbáltam még sose, most akarom majd,csak még nem mertem elmenni.
epilálni csak a lábamat szoktam, bikinit és hónaljt nem, mert azt hiszem akkor én is sírnék a fájdalomtól.
kezemen nem vészes, ott is simán gyantázok, és epilálok is.
Hogy MI nők, mit meg nem teszünk a párunk kedvéért :D :D :D
Házilag gyantázol? mennyiért lehet venni gyantát, amit otthon megcsinálsz magadnak? gondolom, először mindenképp érdemes elmenni kozmetikushoz :/
először persze,menj el,nézd meg hogy csinálja.
gépet lehet venni 5ezer körül (gyantamelegítő)
patront 100 félét lehet kapni, 2-400 ft körül, lehúzócsík is 3-400ft körül van, ilyen illatszerekben nézd meg, vagy van DMben, rossmannban is,csak ott kicsit drágább a patron, meg a lehúzó.
azt kell nézni,hogy olyan gépet vegyél,amibe passzol a patron.
ha gépet nem tudsz most venni, nyugodtan melegítheted a gyantát forróvízben is, csak az egy kicsit macerásabb.
Gyanta : 8.
2mp-ig fáj,de akkor nagyon,de sokkal jobb mint az epillátor.Én epilátorral mentem végig a lábamon,hát hagy ne mondjam.... Nekem az nem jött be, Philipsel csináltam.
Aztán tértem át a Gyantára. vettem euro boltban gyantagörgőfejet és azt mondták felmelegíthetem mikróba is....Hát az sem tetszett.Össze vissza ragadtam,pacsmag volt az egész, kihült 1perc után,nem jött ki belőle a gyanta,tehát ahhoz tényleg kell egy gyantamelegítő,de azért nem olcsó mulatság.Úgyhogy én rátértem a hideggyantára,Veet-et veszek 700Ft 12db van benne + mellé adnak olajas nyugtató kendőt is. Azt cska szétkell húzni,ráteszem a lábamra,vagy karomra lehúzom gyors mozdulttal és tádám.Ennyi.Hallotam valami cukorpasztás gyantáról is,otthon elkészíthető és olcsó. Nézz utána.
a gépbe csak 1x kell befektetni,én kb 6-7 éve vettem, azóta sincs baja, csak a patront veszem, meg a lehúzót, 400 ft-ért már 100db-osat kapsz, 1 gyantázásnál elhasználsz max4-5db-ot...
szerintem jobban megéri házilag, azért számítsd ki,mennyit fizetnél összesen a kozminál teljes lábra, kézre, bajuszra, stb...
(első voltam)
Hát, mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat ( neked is legelső válaszoló ), azt hiszem, legelőször mindenképp elmegyek kozmetikushoz, meglesem hogy csinálja és utána áttérek valami gyantára ( hideg, meleg vagy gépes, még nem tudom, előbb utána nézek ), és olcsóbban megúszom.
Köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!