Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miert izzadok? Hasznalok...

Miert izzadok? Hasznalok izzadasgatlot, de mègis mindig csupa nedu a honam alja!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:

igen nekemis, de ez rossz kategória

ui: ha találtál megoldást szolj nekem is mert 4 éve nem találok rá semmit

2010. ápr. 26. 18:06
 2/8 anonim válasza:
En stresszt szimatolok:)
2010. ápr. 26. 18:13
 3/8 anonim válasza:
0%
Meg kellene szabadulni a hónaljkutyától, ha fiú vagy ha lány! Meg fogsz lepődni az eredménytől!
2010. ápr. 26. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, köze nincs a szőrhöz. Nekem mindig csupasz a hónaljam, de állandóan izzadok... Utálom. De ez sajna a stressztól van. Egy dolog segített nekem, de ez sem túl jó, mert ez egy alumínium réteget képez ott, nem engedi az izzadságot távozni, nem vmi egészséges. A gyógyszertárban lehet kapni egy ilyen nev szer: antisudorica. Ez egy folyadék és be kell kenni vele a hónaljat, de csak óvatosan, mert annyira kiszárítja, kicsípi a bőrt, hogy utána marhára fáj. Sztem kétnaponta este kend be, aztán meglátod, hogy neked igy jó e, max növeled vagy csökkented a kenegetések számát. DE én hosszútávon nem szerettem, mert nekem az is zavaró volt, hogy nem jön ki, aminek ki kellene. De tény, az izzadás megszűnt!
2010. ápr. 26. 18:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2010. ápr. 26. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
Büdös vagy bébi bepisáltá?
2010. ápr. 26. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szinte biztos,hogy a stressztől van,de azt nem nagyon lehet kivédeni.A Garnier mineral izzadásgátló stiftet ajánlom,ami kimondottan erre van.Próbáld ki hátha...
2010. ápr. 27. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
adidas izzadásgátlókat próbáltad? nővérem is ilyen izzadós volt éss attol végképp nem izzadott.. vagy a solutio antisudorica báár én is csak hallottam róla,nem tudom..
2010. ápr. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!