Bánfi hajszeszt és sampont használók! Eleinte nektek is hullott tőle még jobban a hajatok?
Semmire sem jó, ritka az akinek használ, én inkább a dr. immunt használnám arról több jót olvasni, de a női aminexil ampulla 1000x jobb és hatásosabb utána meg kevés kell belőle mert csak fenntartó kezelés kell.
A sampon csak azé van hogy legyen full hatástalan és szárít is és rettenet büdös!
Jókat olvastam még a bess ginseng ampullákról is.
A bánfi nagyon szar :S Nekem soha nem hullott a hajam. Elkezdtem ezt használni hajnövesztésre, és csak a mosásnál 100-nál több hajszálam jött ki... gondolhatod :S Eleinte pedig semmi gáz nem volt, csak a 3. hónap után. Azt hittem, hogy el fog múlni, de mikor az 5 hónapban sem állt meg, abbahagytam. Rá 2-3 hétre megállt a hajhullásom és már nem hullik.
Nem tudom, hogy miért a hajhullásra ajánlják, mikor sokkal rosszabb lesz minden! Akár meg is kopaszodhatnál tőle... Egy pozitívum az benne, hogy tényleg serkentette a hajnövekedést.
Köszi a válaszokat! Most nagyon elbizonytalanítottatok...
Nekem csak hajhullás ellen kéne, a hajam amúgy is gyorsan nő szerintem... Mennyibe kerülnek ezek a kenceficék, amiket ti javasoltatok? Az a baj, hogy nem vagyok túlzottan eleresztve, ezért választottam a Bánfit, mert megfizethető, plusz elég jókat írnak róla sok oldalon...
Te tudod de szart sem ér! az aminexillel 1000X jobban járnál és a végén már csak kisebb időkben kellene alkalmaznod.
Ill! http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hajhull%E1s&..
Böngészgess van mit.
Köszi :)
Vettem ma b komplexet, remélem hatásos lesz valamelyik.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!