Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bánfi hajszeszt és sampont...

Bánfi hajszeszt és sampont használók! Eleinte nektek is hullott tőle még jobban a hajatok?

Figyelt kérdés
Egy hete használom, de hajmosásnál olyan, mintha a szokásnál több hajam hullana ki... Nektek volt ilyen? Ha igen, akkor mennyi idő múlva múlt el? AMúgy használ valamit a termék?
2011. okt. 10. 09:03
1 2
 11/19 anonim válasza:
N
2011. nov. 2. 20:09
 12/19 anonim válasza:
Érdemleges változást se a Bánfi hajszesz, se a Varga csepp se a Revalid nem hozott...Ha szebb hajkoronát szeretnél, inkább fordulj szakemberhez...
2011. nov. 2. 20:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Hm....Ezt sajnálattal olvasom. :( Amúgy tényleg erősen gondolkodok már egy látogatáson a bőrgyógyásznál... Te voltál valamilyen szakembernél? Ha igen, mit tanácsolt?
2011. nov. 2. 22:17
 14/19 anonim válasza:
A bőrgyógyászaton eléggé gyerekcipőben jár ez a téma. Lövésük nincs róla, hogy mi lehet a baj. Ha egy kicsi korpa van, rögtön azt hiszik gomba, megvetetik a Nizoral/kénes sampont, persze sokkal többet árt mint javít a helyzeten. A nevesebb hajszakértők kencéi meg havonta min. 12.000.- pénzbe fájnak... Én is azt mondom, hogy a B komplex menjen, emellé a kence csak kiegészítés, de ez min. 3 hónap. Kitartás!!!
2011. nov. 8. 19:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Én évek óta a bánfi sampont használom, nem hullott tőle és most se hullik tőle a hajam. Nekem a korpásodást szüntette meg.
2011. nov. 24. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, akik itt azt írják, hogy ilyen sza.r meg olyan sz.ar, azok elolvasták normálisan mit írnak a Bánfi "használati utasításáról "????

3-4 hónapos kúrát kell tartani, minimum egy héten kétszer be kell kenni vele a fejbőrt

- természetes az elején, de a kúra tartama alatt is a hajhullás, mivel az életképtelen hajhagymák eleresztik a fejbőrt és újak nőnek helyette

- a hajnövekedés, hajserkenés a kúra abbahagyása utána vehető észre !!!!

Én nem tudok olyan ismerősről aki így használta, hogy ne vált volna be neki !!!

25/L

2011. dec. 21. 09:52
 17/19 A kérdező kommentje:
Majdnem 3 hónapja használom, de semmi változás :(
2011. dec. 26. 18:19
 18/19 anonim ***** válasza:

lehet neked is akkor lesz változás, ha abbahagyod a kúrát !

amúgy amit még nagyon tudok ajánlani , nekem nagyon bevált az a kollagén , igaz ez kicsit drágább, de hatásos és a ráncokra is jó , nekem szépen kisimította a ráncaim, amik csak "erőlködésnél" voltak ugyan még csak láthatóak, de hát nah :D

jó a hajra is és körömre is !

egy kúra ára 11.000 Ft, nem mondom, hogy olcsó, és azt sem, hogy ez is mindenkinek bejön, mert lehet nem :O

ÉN a B vitaminnal vigyáznék, mert ha hajalmos vagy a hízásra ... az étvágyat csinál :)

Én próbáltam már a ricinus olajat is , az is bevált hajnövesztésre, a gyógyszertárban lehet kapni, 300 Ft egy üveggel ...

2011. dec. 27. 14:29
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Sajnos nem tudok erre ennyit költeni, de most karácsonyra kaptam Varga hajcseppeket - az talán segít...

2012. jan. 1. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!