Bánfi hajszeszt és sampont használók! Eleinte nektek is hullott tőle még jobban a hajatok?
Nem tudom, akik itt azt írják, hogy ilyen sza.r meg olyan sz.ar, azok elolvasták normálisan mit írnak a Bánfi "használati utasításáról "????
3-4 hónapos kúrát kell tartani, minimum egy héten kétszer be kell kenni vele a fejbőrt
- természetes az elején, de a kúra tartama alatt is a hajhullás, mivel az életképtelen hajhagymák eleresztik a fejbőrt és újak nőnek helyette
- a hajnövekedés, hajserkenés a kúra abbahagyása utána vehető észre !!!!
Én nem tudok olyan ismerősről aki így használta, hogy ne vált volna be neki !!!
25/L
lehet neked is akkor lesz változás, ha abbahagyod a kúrát !
amúgy amit még nagyon tudok ajánlani , nekem nagyon bevált az a kollagén , igaz ez kicsit drágább, de hatásos és a ráncokra is jó , nekem szépen kisimította a ráncaim, amik csak "erőlködésnél" voltak ugyan még csak láthatóak, de hát nah :D
jó a hajra is és körömre is !
egy kúra ára 11.000 Ft, nem mondom, hogy olcsó, és azt sem, hogy ez is mindenkinek bejön, mert lehet nem :O
ÉN a B vitaminnal vigyáznék, mert ha hajalmos vagy a hízásra ... az étvágyat csinál :)
Én próbáltam már a ricinus olajat is , az is bevált hajnövesztésre, a gyógyszertárban lehet kapni, 300 Ft egy üveggel ...
Köszi a válaszod!
Sajnos nem tudok erre ennyit költeni, de most karácsonyra kaptam Varga hajcseppeket - az talán segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!