Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Help me! (képek is vannak) ha...

Help me! (képek is vannak) ha folyamatosan szedek sörélesztő tablettát, használok bánfi hajszeszt és olívaolajas pakolást +herbal essences töredezettség elleni sampont akkor kb mennyi idő, hogy megnőjjön ilyenre ahajam?

Figyelt kérdés

úgyvettem észre, hogy ezek nélkül nő havonta kb másfél centit) ha ezeket betartom akkor hátha gyorsabban ja és festeni se festem már

ilyen most:

[link]

ilyet szeretnék:

[link]

2009. okt. 4. 18:16
 1/8 A kérdező kommentje:
elrontottam első linket mindjárt leírom a jót
2009. okt. 4. 18:18
 2/8 A kérdező kommentje:
2009. okt. 4. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

figy ha ahajam.huról linkelsz akkor ugyse azt a képet fogod legközelebb megnyitni amit először néztél minidg változik.az első képen nekem egy szőke hajú rózsaszín frfruju csaj van :D

amúgy én panthenol habot rakok minden hajmosás előtt a hajmra ugyhogy remélem lesz eredménye a bánfi hajszesz is jó csak szerintem ugy van ahogy le van írva a dobozán vagyis pár hónap múlva kezded majd látni az eredményt.JAH és hideg vízzel sokkolom a hajhagymákat.Frissít és ezt egy könyvben olvastam régen így növesztették a hajukat a nők.Tehát leöblítésnél hideg vizet a hajra.

2009. okt. 4. 18:36
 4/8 A kérdező kommentje:
júj igazadvan..:D szóval első képen egy tépett vállig érő haj van (vagyis amit odaszántam azon) a 2.-on meg ashley Tisdale mellkas magasságig érő haja
2009. okt. 4. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
ez sokidő lesz. 2 évre tippelek
2009. okt. 4. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem az első képen Pink van. De utána látom hogy kijavítottad. Hát sztem is 2 év. Nekem volt vállig érő haja, és tényleg a vállamat súrolta..azt gondoltam hogy tetszik majd, de nem. Most augusztusban volt 2 éve hogy olyan rövidre vágattam. Azóta növesztem,és kb 20-25 centit nőt. Úgyhogy sok időő, de kitartáás.
2009. okt. 21. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:

xD Nekem az első képen egy égnek álló fekete haj van a másikon Hayden Panatiere vagy ki :D

A Bánfinak kell 2 hónap rendszeres használat mire a hajnövekedést is gyorsítja, mert a hajhulláscsökkentéssel kezdődik az ügy :D

A sörélesztő nem mindenkinek válik be de mindenképpen kell a vitamin, mert hiába serkented a hajnövekedést, ha nincs miből "építkezni" azaz nincs mit beépíteni a hajba...

Azt hogy kb. mennyi idő nehéz megsaccolni...

Ha mondjuk fényes hajat akarnál, az 1 hajmosással előálltható, de kicsit hosszú a hajmosás, én ezt csak akkor szoktam ha a Vámpírok bálja musicalre megyünk (mert már többször voltunk, nagyons zeretjük) az iylen extra fény cucc, meg balzsam meg 1 harmad rész pakolást tartalmazó sampon+kénes sampon, némi panten balzsammal :D

2009. okt. 21. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem olyanra mint a szőke nőnek van 3 év kellet hogy megnövesszem.Most akkora mint az övé.Kitartás!

Milyen vitaminok kellenek hogy gyorsabban nöljön?

2009. okt. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!