Nagyon törik a hajam, nagyon nehéz kifésülni is mert szinte összecsomósodik ha kicsit összekócolja a szél (egy fodrász szerint ez is a töredezettség miatt van, mármint a csomósodás) de levágatni nem szeretném, mit csináljak vele?
hajpakolások, sok-sok hajpakolás!hajlakkok, zselék, hajszárító, hasonlók mellőzése.
és le kéne vágni.
Igen, a töredezettségtől van. Kicsit lehet rajta javítani pakolásokkal, de igazán jó csak akkor lenne, ha levágatnád és utána próbálnád megelőzni a töredezést. Az egészséges hajat könnyű fésülni. Tőlem mindig kérdezik, hogy milyen sokáig tart megfésülni a hajam (nagyon hosszú, combom felső részéig ér), pedig csak 1 perc. Mikor töredezett volt, nagyon sokat vesződtem vele, gubancolódott és csak hajkefével tudtam kifésülni. Most már csak fésűt használok, ezt akkor el sem tudtam volna képzelni. Ja, és erősen hullámos is, és nagyon vastag, nem egyszerű eset.
Neked sem muszáj egyszerre az egészet levágatni, hanem 2-3 alkalomra elosztva, fél év alatt megszabadulni a töredezett résztől és utána is folyamatosan vágni. Én havonta 1 cm-t vágok a végéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!