Hogy legyek barna? 15/F
10-Es vagyok megint:
Rengeteg onbarnitot probaltam de ami a legjobb telleg a St Tropez ami nem olcso de olyan mintha termesztes barna lennel. Tudom h nagy a kisertes de eBay-rol ne rendelj mert olcsobb,mert az Csak egy masolat.
En kulfoldon elek, de rakerestem h m.orszagon mennyi, a gugli szerint 5590 ft, de kozben eszembe jutott, h van egy masik ami hasonloan jo (mas az alap osszetetele, de ettol sem leszel se sarga, se csikos) a St Moritz.
Olcsobb, es a kulonbseg minimalis. A St Tropez elonye, h nem lehet tulkenni azaz sosem leszel negerbarna mert ugy van kitalalva, h a borodhoz kepest legyel barna (nem tudom erthetoen elmagyarazni) viszont a legtobb onbarnitonak megvan az az eselye h tùltolod.
Szal a St Moritz ilyen, jo onbarnito csak ne kend tul, jaaa es ajnalom h ebbol a legbarnabbat vedd meg, merta medium nem fog annyira. Magyarul, ha ennyire feher vagy a medium nem barnit be teljesen, inkabb halvanyabb arnyalat, a St Tropez-bol viszont eleg a Medium szin.
A medium szinnel napsutotte szint kapsz, a St Tropez dark szint nem probaltam, ergo nem tudom mit ad ki.
Top tip: St Tropez bol a Mousse a legjobb, ez egy hab, amit magadra kell lenni. Spray tan csak akkor vegyel ha tudod kezelni, kulonben az egesz furdoszakab es a hajad is olyan lesz. A St Tropez "zuhany kozben barnit" kremet hagyd ki, semmit nem csinal csak ilyen negy nap mulva latod mintha barnultal volna, szoval gaz.
A St Moritz detto ugyanez, a mousse verzio a leghatasosabb es legkonnyebben kezelheto dolog.
Ezeknel mar csak egy konnyebb van, a lemoshato instant tan. Ennek az a lenyege, h mondjuk sietsz, nincs idod arra h varj fel orat amig megszarad az onbarnito es akkor kell ezt hasznalni, viszont ez amint viz eri lejon. Magyarul kezmosas, stb.
Sok sikert:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!