Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy legyek barna? 15/F

AwfulFLo kérdése:

Hogy legyek barna? 15/F

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és fehér a bőröm, jó most nagyon barna a bőröm mert egész nyáron kint voltam a haverjaimmal, de alapvetően fehér a bőröm. Apukam bőre is fehér tesómé is, bár ő szolizik. Régen vashiányos voltam, de mar nem annyira vagyok tabletat szedem. Azt kérdezném, h elmenjek szoliba, vagy valamilyen krémet használjak? Segítsetek barna szeretnék lenni!
2016. okt. 11. 09:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Semmi gond azzal, ha fehér vagy.

Majd nyáron újra lebarnulsz.

Krémek bénák, foltosan kopik le, nem egyenletes.

Hihetetlen, hogy valaki képes télen szoliba járni, amikor télen az a természetes, hogy fehérek vagyunk.

2016. okt. 11. 10:04
 2/17 A kérdező kommentje:
De én az szeretnek lenni, kérem valaki segítsen, h legyek az Pls.
2016. okt. 11. 10:19
 3/17 anonim válasza:
szoli :D
2016. okt. 11. 10:51
 4/17 A kérdező kommentje:
16 éves kortol lehet nem?
2016. okt. 11. 11:59
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Bőrrák.
2016. okt. 11. 14:49
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

A szoláriumtól rövid úton beszerezhető, még egy erkélyen való napozás is jobb feeling mint egy zúgó, levegőtlen masina.

Várd meg a tengerpartot vagy a Balatont.

Örülj, hogy fehér a bőröd!

A barnaság a nyárral kapcsolható össze télen teljesen felesleges, inkább a külsőddel kell megbékélned, hogy így is jól nézel ki.

A krémek mindenféle vegyi anyagokat tartalmaznak, aki azt mondja hogy "ez vagy az bio" az haz.dik.

2016. okt. 11. 14:52
 7/17 A kérdező kommentje:
De én ilyen sápat fehér vagyok, régen a házi orvosom mindig mondta feltunoen sápat, aztan volt a középsuliba orvosivizsgálat ott egy szoval nem mondták. Akkor már szedtem a vas tablettat. Valahogy nem lehetne megoldani, legalább normális barna színű legyek?
2016. okt. 11. 15:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél barna lenni? Régen azért voltál sápadt, mert nem kezelték a vashiányodat. Most pedig normális a bőrszíned. Nézd, én sem vagyok egy pirospozsgás, konkrétan volt többször is, hogy nyáron egy órát kint voltam a napon délidőben, mert állatokat gondoztam. A bőröm nyár végére egy-két árnyalattal lett csak sötétebb. Még fiatal vagy, normális, ha világos a színed. Fölöslegesen ne tedd tönkre a bőröd, mert ezzel a dologgal csak azt érnéd el, hogy vagy úgy nézel majd ki mint akit végigkentek nutellával, vagy kisebbséginek fogsz látszani. Viszont ha mindenképpen akarod, akkor semmiképp ne használj barnító krémeket, az árt talán a legtöbbet.
2016. okt. 12. 04:19
 9/17 A kérdező kommentje:
Akk szoli?
2016. okt. 12. 08:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Szoli nalam kizart a borrak miatt (tudom ma mar kisebb az eselye, hat persze plusz iszonyat oregiti a bort)

En spray onbarnitot hasznalok, es ha jo a minosege akkor nem leszel csikos. En St Tropez-t hasznalok nem lettem de sarga, se sikos.

Elotte be kell tartani a szabalyokat, ennyi. Mielott magadra kened, scrub (nem tudom mi a never de ilyen erdes cucc ami lehozza az elhalt hamsejteket) atdorzsolod, utana testapolo a terdre es a konyokre.

Kell hozza egy alapozo kesztyu, hagyd ki a szemoldokodet es a szadat es varj fel orat smug megszarad.A kov 4 oraban ne allj neki sportolni h ne izzadj. Mindenkinel mas ideig tart de kb egy-masfel het utan lead kopni.

Mielott ujat kensz fel dorzsold le a regit a scrub-bal egeszen addig Amit az egesz eltunik es akkor lehet ujra kenni.Ha kopas utan tisztitas nelkul felteszed akkor csikos leszel, foltos es eleg idetlenul fogsz ki nezni:-)

2016. okt. 12. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!