Hogy legyek barna? 15/F
Semmi gond azzal, ha fehér vagy.
Majd nyáron újra lebarnulsz.
Krémek bénák, foltosan kopik le, nem egyenletes.
Hihetetlen, hogy valaki képes télen szoliba járni, amikor télen az a természetes, hogy fehérek vagyunk.
A szoláriumtól rövid úton beszerezhető, még egy erkélyen való napozás is jobb feeling mint egy zúgó, levegőtlen masina.
Várd meg a tengerpartot vagy a Balatont.
Örülj, hogy fehér a bőröd!
A barnaság a nyárral kapcsolható össze télen teljesen felesleges, inkább a külsőddel kell megbékélned, hogy így is jól nézel ki.
A krémek mindenféle vegyi anyagokat tartalmaznak, aki azt mondja hogy "ez vagy az bio" az haz.dik.
Szoli nalam kizart a borrak miatt (tudom ma mar kisebb az eselye, hat persze plusz iszonyat oregiti a bort)
En spray onbarnitot hasznalok, es ha jo a minosege akkor nem leszel csikos. En St Tropez-t hasznalok nem lettem de sarga, se sikos.
Elotte be kell tartani a szabalyokat, ennyi. Mielott magadra kened, scrub (nem tudom mi a never de ilyen erdes cucc ami lehozza az elhalt hamsejteket) atdorzsolod, utana testapolo a terdre es a konyokre.
Kell hozza egy alapozo kesztyu, hagyd ki a szemoldokodet es a szadat es varj fel orat smug megszarad.A kov 4 oraban ne allj neki sportolni h ne izzadj. Mindenkinel mas ideig tart de kb egy-masfel het utan lead kopni.
Mielott ujat kensz fel dorzsold le a regit a scrub-bal egeszen addig Amit az egesz eltunik es akkor lehet ujra kenni.Ha kopas utan tisztitas nelkul felteszed akkor csikos leszel, foltos es eleg idetlenul fogsz ki nezni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!