Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen vörös legyek? Világos...

Milyen vörös legyek? Világos vagy sötét (ebb)?

Figyelt kérdés

Világos, kicsit sápatag, de rózsaszínes bőröm van, sötétbarna, néha már-már fekete szemeim. A hajam alapvetően mogyorós-gesztenyés barna.

Van aki azt mondja, hogy a világosabb vörös is jól állna nekem a fehér bőröm miatt, míg mások azt mondják, hogy inkább sötétebb vörös legyek.

Nekem igazából mindkettő tetszene, nem nagyon tudok dönteni. Azt tudom, hogy természetes hatású színt szeretnék, nem pedig olyan pirosas gyufafej hatást.

Ezek a színek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy, azt is ajánlották, hogy először fesstem világosabb vörössel, ha nem tetszik, akkor befestem sötétebb vörösre. Szerintetek?

2015. okt. 14. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

a világos vörös, ami természetes, az inkább ilyen északi fejű nőknek áll jól szerintem, mint pl julianne moore.

a sötét az majdnem mindenkinek jól áll, szóval szerintem azzal kevésbé lehet mellélőni.

2015. okt. 14. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Először a sötétebbre fesd, mert a világos hajról lekopik a sötétebb... szerintem a sötét lesz a nyerő. Olyasmi mint a 2. képen. Habár pont egyik linkelt vörös sem természetes egyébként. Ez is jó lehet, és természetesebb: [link]
2015. okt. 15. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel sötétek a színeid, ezért a sötétebb vörös jobban állna. Szerintem, ha rószaszínes a bőröd, akkor hideg árnyalatú vörösre kellene festened a hajad, olyanra amilyen a harmadikon van.
2015. okt. 16. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sötét vörösből lehetetlen természetes hatásút választani, mivel senki nem születik ilyen árnyalatú hajjal. Szóval szerintem a világos vörös vagy egy vöröses fényű barna. Ilyesmi:

[link]

2015. okt. 16. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első amit linkeltél szerintem egyszerűen gyönyörű.Volt ilyen hajam,imádtam,és nekem is nagyon fehér a bőröm.Ami vörös szép még az ez,legalábbis szerintem(!!) :

[link]

illetve:

[link]

2015. okt. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!