Milyen vörös legyek? Világos vagy sötét (ebb)?
Világos, kicsit sápatag, de rózsaszínes bőröm van, sötétbarna, néha már-már fekete szemeim. A hajam alapvetően mogyorós-gesztenyés barna.
Van aki azt mondja, hogy a világosabb vörös is jól állna nekem a fehér bőröm miatt, míg mások azt mondják, hogy inkább sötétebb vörös legyek.
Nekem igazából mindkettő tetszene, nem nagyon tudok dönteni. Azt tudom, hogy természetes hatású színt szeretnék, nem pedig olyan pirosas gyufafej hatást.
Ezek a színek tetszenek:
Vagy, azt is ajánlották, hogy először fesstem világosabb vörössel, ha nem tetszik, akkor befestem sötétebb vörösre. Szerintetek?
a világos vörös, ami természetes, az inkább ilyen északi fejű nőknek áll jól szerintem, mint pl julianne moore.
a sötét az majdnem mindenkinek jól áll, szóval szerintem azzal kevésbé lehet mellélőni.
Szerintem sötét vörösből lehetetlen természetes hatásút választani, mivel senki nem születik ilyen árnyalatú hajjal. Szóval szerintem a világos vörös vagy egy vöröses fényű barna. Ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!