Full szőke hajam van, miért vagyok mégis mindenhol szőrös?
Én is szőke vagyok, csak 18 éves
Teljesen természtes, borotváljad :D
'Azt hallottam hogy aki szőke kék szemű az alig lesz szőrös'
Aztan mondd, hol hallottad ezt a marhasagot? Semmi osszefugges nincs, maximum kevesbe latszik a szoke szorzet, mint a full fekete.
Az arcod borotváld.
Ha máshol is zavar (mellhas, hát), akkor inkább gyantáztasd, mert a borotválástól mégjobban megerősödik.
"Ha máshol is zavar (mellhas, hát), akkor inkább gyantáztasd, mert a borotválástól mégjobban megerősödik."
Ezer éves tévhit, nem erősödik meg a borotválástól a szőr, csupán a tövénél vágod el, ahol a legvastagabb, így amikor egy kicsit visszanő valóban erősebbnek érezheted, mert ugye egy rövid és vastag része van csak. Mind amikor a hajadat nagyon rövidre vágod.
Amúgy semmi köze sincs a szőkeségnek meg a szőrösségnek. 16 évesen meg hol vagy te annyira csupa szőr, hogy utálni kell? Szőrös a kis p..csikéd, meg a hónaljad meg esetleg van 5 szál mellszőröd? Hát tényleg borzasztó.
5nek üzenném, h 16 évesen szőrösebb voltam, mint egy 30as férfi, manapság sokkal korábban érnek az emberek!
Am kérdező ez genetika kérdése,ez van megírva a dnsedben, tenni ellene sajnos nem tudsz, max gyanta, én barna vagyok, de am nem gáz a szőr sem 16évesen én is annak hittem, de immáron 21évesen szeretem, h van a mellkasomon szőr na meg a hasamon a csík, amitől a lányok megőrülnek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!