Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeplős vagyok, vöröses-szőke...

Szeplős vagyok, vöröses-szőke hajam van, de a szemöldököm mégis fekete. Szerintetek hagyjam így, vagy inkább festessem át?

Figyelt kérdés
Igazából nem áll rosszul de annyira természetellenesnek tűnik. Viszont félek ha befestem szörnyen fogok kinézni.:S
2014. júl. 3. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem néz ki rosszul, és ilyen természetesen, akkor szerintem hagyd így. :)
2014. júl. 3. 16:27
 2/5 anonim válasza:
Hát ha jól áll hagyd úgy :) A mai világban meg már mi nem természetellenes... Ez legyen a legkevesebb.
2014. júl. 3. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem gáz, hagyjad, szerintem fölösleges átfesteni.

Én sötétszőke vagyok és nekem is szinte fekete a szemöldököm, nem is értem O.o :D

2014. júl. 3. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha zavar szőkítsd ki, én is úgy szoktam, csak szőkítőport+oxit használok rá és a fekete szemöldökömből így vöröses szőke lesz, nem lesz olyan világos hanem pont jó. Sokkal jobban néz ki mint feketén. Legalábbis rajtam.
2014. júl. 3. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én világosbarna vagyok, a szemöldököm meg koromfekete :D De figyelj, legalább kiemeli a szemed :) Sok lány direkt festeti meg szenved vele, mire eléri ezt a színt, örüljünk, hogy nekünk ezzel nem kell törődni! :)
2014. júl. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!