Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok olyan hajbalzsamot...

Tudtok olyan hajbalzsamot ajanlani ami nem zsirosit de megis eleg jol hidratal?

Figyelt kérdés
A hajam eleg szaraz es toredezett mert szokitem es egy olyan hajbalzsam kene amitol nem lesz zsiros de megis hidratalja es sulya lesz a hajamnak, texturaja lesz a hajvegeknek.

2015. jún. 15. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Látatlanban nehéz megmondani, sokban függ a hajtól is, de a kókuszolajról jókat hallottam, nekem fodrászom is ajánlotta.
2015. jún. 16. 05:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Yves rocher balzsamjai.
2015. jún. 16. 08:21
 3/5 anonim válasza:

[link]

én is festem a hajam, vörösre és nekem ez válik be a sampont meg a balzsamot is használom és nem töredezett a hajam vége pedig fél éve voltam fodrásznál.

2015. jún. 16. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
A balea balzsamjai
2015. jún. 16. 09:24
 5/5 anonim válasza:
Gliss kur Total Reparier száraz töredezett hajra való, nem zsírosít. Ismerősömnek bevált. :)
2016. szept. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!