Tudtok olyan hajbalzsamot ajanlani ami nem zsirosit de megis eleg jol hidratal?
Figyelt kérdés
A hajam eleg szaraz es toredezett mert szokitem es egy olyan hajbalzsam kene amitol nem lesz zsiros de megis hidratalja es sulya lesz a hajamnak, texturaja lesz a hajvegeknek.2015. jún. 15. 23:43
1/5 anonim válasza:
Látatlanban nehéz megmondani, sokban függ a hajtól is, de a kókuszolajról jókat hallottam, nekem fodrászom is ajánlotta.
3/5 anonim válasza:
én is festem a hajam, vörösre és nekem ez válik be a sampont meg a balzsamot is használom és nem töredezett a hajam vége pedig fél éve voltam fodrásznál.
5/5 anonim válasza:
Gliss kur Total Reparier száraz töredezett hajra való, nem zsírosít. Ismerősömnek bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!