Hajvágóval le lehet vágni a hajat hogy úgy nézzen ki mintha leborotváltam volna?
Figyelt kérdés
Helló 18vagyok és nagyon kopaszodom de nem merem leborotválni a hajam mert félek hogy kipattogzik a fejbőröm,de hajvágóval nem tudom hogy le lehet úgy vágni hogy ne legyen 1.000.000 kis fekete pont a fejemen?
!Elsősorban olyanok írjanak akik szintén kopaszok szeretném tudni hogy oldották meg előre is köszi!
2010. ápr. 25. 12:19
1/2 anonim válasza:
nem hinném hogy le tudod
párom "kopasz",hajnyiróval nyirja,távtartó nélkü,de fél mm igy is marad
ami tudsz,az az hogy hajnyiroval lenyirod,és utána borotvával...de sztem elsőre ne magadna,megvágod ugyis sokszor...
2/2 anonim válasza:
sia!
az az igazság hogy szerintem ha 0-sal levágod akkor is fog látszani a picike szőr.
most komolyan bőrfejű szeretnél lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!