Leborotváltam a lábam anyu tudta nélkül. és most nem merem neki elmondani. :S Nagyon félek hogy mérges lesz vagy ilyesmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 13:38
1/16 anonim válasza:
ne aggódj, lehet hogy észre sem veszi:) a mégis, akkor mond, hogy már mindenki borotválja, és nem szeretnéd, ha leszólnának amiért te nem borotválod és reméled nem haragszik:)
puszi
2/16 anonim válasza:
mondd neki, hogy te így érzed jobban magad, de biztosan nem fog haragudni emiatt.
3/16 anonim válasza:
Nem is kel elmondani. Észre fogja venni. Haragudni nem fog, hiszen nincs rá oka. Ha csak nem az ő borotváját használtad. De akkor is meg fog bocsájtani.
4/16 anonim válasza:
Hány éves vagy :) Amúgy szerintem nem fog haragudni ezért, bár nem ismerem anyukádat, de hát ez nem olyan ördöngősség volt:P Mond neki, hogy nagyon kellemetlenül érezted magad úgy, ezért borotvltad le.
5/16 anonim válasza:
Miért hány éves vagy? Miért haragudna rád e miatt nem követtél el semmilyen bűnt!:)
6/16 anonim válasza:
szerintem ha észreveszi sem fog szólni semmit.
7/16 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Az én anyám haragudott és nem engedte,hogy kozmetikushoz járjak és legyantáztassam. Ezáltal megerősödött a szőröm, mint az állat és most meg szenvedek.
8/16 anonim válasza:
Hát, ha fiú vagy, akkor megértem, ha haragszik. Meg ha nem saját borotvát használtál is. XD Amúgy meg majd észreveszi, aztán kiderül mi lesz. Sok köze hozzá nincs végülis.
9/16 A kérdező kommentje:
12,5 éves vagyok..lány és saját borotvát használtam..
2011. máj. 24. 15:32
10/16 A kérdező kommentje:
már montam korábban anyának ezt de aztmondta hogy nem és méd szőkiteni sem engedi meg...:/ és már az osztálybol mindenkinek levan borotválva és nagyon idegesitett engem... és nagyon félek elmondani neki nem tudom hogy mit mondjak neki...:S
2011. máj. 24. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!