Leborotváltam a lábam és most csupa kis pattanás a hátulja. Mitől? Hogy tudnám eltüntetni?
Már tavaly is borotváltam a lábam,nem most először és eddig soha se történt ilyen...
Leborotváltam és másnapra a vádlim hátuljára nagyon sok icipici pattanás nőtt,hiába nyomom ki,a nyoma ott marad és elég pirosak így feltűnőek:S
hogy tüntessem el?
elég sürgős lenne,mert jövőhéten megyek sulistáborba,nem akarom hogy így lássanak:/
14/L
bekentem körömvirágos kézkrémmel...reggel megnézem mi lesz belőle...köszi a választ:)
és amúgy mennyi idő alatt múlik el?
Előfordulhat az is, hogy némelyik pattanás - de többnyire tényleg csak arról van szó, hogy kipattogzott a bőröd.
Nekem kb. másnapra el szokott múlni.
Azon meg ne aggódj, hogy így látnak - másnak meg a feje van tele pattanásokkal és az se jobb, amikor agyonalapozózza magát. :D
huh...remélem nekem is elmúlik 1-2 nap alatt:)
amúgy az tényleg nagyon fura tud lenni ha valaki telerakja az arcát alapozóval és azon keresztül meg kis dudorok látszanak mintha rücskös lenne a bőrexD
köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!