Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igaz hogy nem szabad olyan...

Igaz hogy nem szabad olyan helyen epilálni ahol nyirokcsomók vannak, mert az elektromos hullámok elősegítik a nyirokcsomó daganatot?

Figyelt kérdés
én a hónaljamat szoktam, baj?
2010. ápr. 24. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én erről még nem hallottam, és rengetegen epilálják a hónaljukat és semmi bajuk, köztük nekem sem :)
2010. ápr. 24. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:

szia4

nálam ez a kérdés elgondolkodtató mert már én is gondoltam erre,pedgi epillva jobbann szeretem.

most amúgy a bal hónaljamban érzek egy pici csomót és ha megnyomom fáj,hát nagyon remélem hogy csak szőrtüsző van begyulladva,de biztos hoyg az!

amúgy 3 perc mindkettő hónalj,és egy héten egyszer szoktam leszedni,az csak nem olyan gázos..

2010. ápr. 24. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség.... Fogalma nincs senkinek, hogy mi okoz daganatot, csak találgatnak, de nem tartom valószínűnek, hogy az elektromos hullámoktól.

Amúgy egyrészt valamennyi elektromos hullám amúgy is van benned, másrészt meg az ami az epillátort üzemelteti jó esetben nem jut beléd, mert akkor áramütés érne...

2010. ápr. 25. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá,a szőrtüsző gyulladhat be,de a nyirokcsomónak semmi baja nem lesz.
2010. ápr. 25. 07:37
 5/5 A kérdező kommentje:
oké köszi megnyugodtam:)
2010. ápr. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!