Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi az ideális napozás?

Mennyi az ideális napozás?

Figyelt kérdés

Szóval most, hogy jó a jó idő, kb május közepétől szeretnék napozgatni.Mennyi az ideális idő a napozásra?Szóval milyen gyakran(5naponta, hetente stb.), és mennyi ideig(hány órán keresztül)?

Az tudom, hogy 11 és 3 óra között nem jó, a faktorszámmal is tisztában vagyok.

Ja igen, és nem néger akarok lenni, csak szép színt szeretnék.

15L

2010. ápr. 24. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
hat delelott es delutan jo napozni az elejen keveset kb 20 percet utanna mind novelheted az idot.jah es szerintem hamarabb is kezdhetsz napozni...en mar aprilis eleje ota napozom:D
2010. ápr. 24. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
jah es meg annyit h jo ha vizzel permetezed magad..akkor hamarabb fog.
2010. ápr. 24. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha vízzel permetezed magad, akkor jól leégsz, mert a vízcseppek olyanok, mint egy nagyító lencséje.

Amúgy ez a bőrtípusodtól függ, nekem pl azt mondta a bőrgyógyász, hogy legfeljebb az árnyékban napozzak. Ha nagyon muszáj napra mennem, akkor előtte 50-es naptejjel kenegetem magam, de tengerparton pl azzal is leégek...

Néha barnulni is szoktam, akkor nyár végére kb olyan színem van, mint másoknak a tél vége felé... :P

2010. ápr. 25. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:

hát sztem napozz akkor amikor akarsz. és amikor látod a bőrödön h már jó a szined, hagyd abba. én mindig ezt csinálom, bár mostmég nem napozok, mert sztem hidegvan. nyárion szoktam elkezdeni, kifekszem a napra az erkélyen és napozok amíg bírom.

nem, nemvagyok bőrrákos.

2010. ápr. 25. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
hat en nem tom ha jol leegek-e a viz permetezestol..eddig egyszer sem egtem le. ennyi erovel napra se uljunk ki mert leegunk.ugy gondoltam h akkor permetezze magat ha tudja hol a hatar.attol mert egyszer-ketszer le vizezed magad nem fogsz leegni.
2010. ápr. 25. 13:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Életemben eddig azthiszem 1x égtem le, nem vagyok oylan "leégős" típus, de persze attól még vigyázok, és mindig krémezem magam, stb.

köszi az eddigi válaszokat:)

2010. ápr. 25. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ajánlatos, már mostantól napozni, én. pl. tegnap így is leégtem kicsit, pedig világéletemben sokat napotam és mégis!
2010. ápr. 26. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
én tegnap kint ültem. de pont a kritikus időszakban : 11től 14 óráig. eredmény? semmi. nem tudom miért:S a víz permetezéses megoldás jó, én tavaly nyáron úgy barnultam. negyed óránként locsoltam magamra, és nem égtem le. szép egyenletes, barna szín lett a végeredmény.
2010. máj. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!