Mennyi az ideális napozás?
Szóval most, hogy jó a jó idő, kb május közepétől szeretnék napozgatni.Mennyi az ideális idő a napozásra?Szóval milyen gyakran(5naponta, hetente stb.), és mennyi ideig(hány órán keresztül)?
Az tudom, hogy 11 és 3 óra között nem jó, a faktorszámmal is tisztában vagyok.
Ja igen, és nem néger akarok lenni, csak szép színt szeretnék.
15L
Ha vízzel permetezed magad, akkor jól leégsz, mert a vízcseppek olyanok, mint egy nagyító lencséje.
Amúgy ez a bőrtípusodtól függ, nekem pl azt mondta a bőrgyógyász, hogy legfeljebb az árnyékban napozzak. Ha nagyon muszáj napra mennem, akkor előtte 50-es naptejjel kenegetem magam, de tengerparton pl azzal is leégek...
Néha barnulni is szoktam, akkor nyár végére kb olyan színem van, mint másoknak a tél vége felé... :P
hát sztem napozz akkor amikor akarsz. és amikor látod a bőrödön h már jó a szined, hagyd abba. én mindig ezt csinálom, bár mostmég nem napozok, mert sztem hidegvan. nyárion szoktam elkezdeni, kifekszem a napra az erkélyen és napozok amíg bírom.
nem, nemvagyok bőrrákos.
Életemben eddig azthiszem 1x égtem le, nem vagyok oylan "leégős" típus, de persze attól még vigyázok, és mindig krémezem magam, stb.
köszi az eddigi válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!