Természetesség vagy változatosság?
Kipróbáltam a hajszínezőt, ami ugye néhány hajmosás után kijön. És minden nagyképűség nélkül arra jutottam, hogy minden hajszín jól áll, olyannyira, hogy vétek lenne egy hajszínnel leélnem az életem :D
Viszont nem tudom, mi a pasik álláspontja a témáról.
Férfiak, tetszene nektek, ha a barátnőtök alkalmanként új hajszínnel lepne meg titeket (természetesen a ternészetes hajszínekre gondolok, szóval nem kék meg rózsaszín, hanem barna, fekete, szőke, vörös árnyalataira)?
Végülis egy új hajjal/hajszínnel szinte teljesen más az ember megjelenése, és a változatosság gyönyörködtet.
Vagy jobban tetszene, ha a barátnőtök teljesen természetes lenne ilyen téren is?
Akkor szerencséd van ;)
Loreal Casting Creme Gloss különböző árnyalatait bróbáltam, nekem bevált. Annyi, hogy egy kicsit tovább tart a hatása mint ígéri, de folyamatosan kopik. Nekem a teljes eltűnéséhez kb. 4 hónap kellett, így vagyok most az eredeti hajszínemnél. Előtte nem vártam neg hogy teljesen kikopjon, hanem amikor már eléggé kifakult, jött a következő árnyalat. De idővel nyomtalanul eltűnik.
És szerintem gyönyörű színei vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!