Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő még aki hónaljban is természetes? Ha máskor nem is talán télen?
Komolyan, neked az tetszik?
Én nem szeretem magam teljesen szőrtelenül, inkább rövidre vágva, de hogy a lábam, meg a hónaljam ne legyen csupasz azt elképzelhetetlennek tartom. Komolyan érdekel, hogy neked mi tetszene abban??
Hát pulóveres szezonban még előfordul, de nem azért, mert téli bundára váltok, hanem pusztán kényelmi szempontból ritkábban foglalkozok a témával... Ez nem azt jelenti, hogy októbertől márciusig hozzá sem nyúlok és megvárom, míg ősdzsungel lesz, mert az már baromi zavaró lehet.
Hanem úgy 1-1,5 cm a tűréshatár, de attól is kellemes megszabadulni...
Miért kell megrökönyödni?
Vannak még srácok akiknek ez bejön.
Nekem is!
24/F
Hát, értem.
Nagyon is szeretem a természetességet, mint írtam, én magam, se vagyok teljesen csupasz, csak a hónalj azért izzad, hamar büdi lesz, még dezodorral is, a szőr meg ezt hatványozza. Nőként, ha már választani kéne, inkább a lábam maradna szőrös, mert a hónalj egyszerűen kényelmetlen. Egyébként, ha a páromnak ez lenne a kívánsága, télen hagynám nőni egy kicsit, tehát biztos találsz majd ilyen lányt te is. :)
Télen nekem is többször marad meg, ilyenkor epilálni ritkábban szoktam, a hónaljamat fürdés közben borotválom amitől már másnap megjelenik egy pici sörte, max fél centinél viszont le szoktam vágni, mert szúr is.
Meg melóban fél méterre öltözöm másoktól, ha a a lábamon nem is látszik meg a pici szőr, a hónaljamon igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!