Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk jobban szeretik azt ha egy lány természetes?
a természetes nem azt jelenti, hogy alig van rajta festék, meg nincs műkörme. az max kevésbé mű. ráadásul a pushup meg egyéb hülyeségek is műséget növelő dolgok.
de szerintem a férfiak 2/3át nem érdekli, csak lyuk legyen. a többi meg nem vonzó, szerény, félénk, magányos fiú.
leglaább is töbségében így van.
termsézetes lány enm is létezik, max 14 év alatt.
"Minden nő sokkal szebb sminkkel. Az a nő aki nem sminkeli magát, vagy igénytelen vagy tényleg tökéletesen néz ki, ami kb 0.01%. Csak sok férfi azt nevezi sminknek, ami látszik 10 méterről is. A többség nem is tudja, hogy ehhez is [link] és ehez is bizony sminkelni kell, hogy így nézzen ki az ember (fotoshopppot leszámítva)"
szerinted. szerintem meg undorító, és igénytelen aki sminkel, aki nem látja hogy ez szétkent fej, az gyengén látó.
persze akinek nincs szemályisége, lusta sportolni, lusta testápolni, az csak ilyenekkel tud kitűnni a tömegből. ami ugye nem egynelő a széppel. de feltűnő.
"undorító, és igénytelen aki sminkel"
Na azért ne essünk át a ló másik odlalára. :D A legtöbb nőnek lárvaarca van smink nélkül, és sajnos nincs mindenkinek szép bőre sem. Hiába a sport, az igényesség, nem mindenkinek lesz szép bőre. Egy kis alapozó, egy kis szemzeruca és szempillaspirál és máris sokkal de sokkal jobba néz ki az adott nő. Én azt nevezem igénytelennek, aki képes kimenni az utcára natúr fejjel, pattanásos bőrrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!