Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek milyen a természetes szépségű lány? Linkelnétek képeket?
Mert én a szempilla spirálon kívül semmit nem sminkelek,és nincs barátom (a többiek szerint nem vagyok csúnya).
Viszont a barátnőimnek már rengeteg barátja volt és agyonsminkelik magukat. Pedig mindenhol azt olvasom hogy a férfiaknak a természetesség jön be.....
Magyarok közül Ő, abszolút természetes szépség. Ugyanezzel a fotójával van tőle autogrammom és személyesen is beszéltem vele.
Ha megnézed, a linkelt "természetes" szépségek mind festett hajúak és full sminkben vannak. Erről ennyit. Ez kell a fiúknak, át kell verni őket olyan sminkkel, amit észre se vesznek.
Egyébként a közel tízéves tapasztalatom is pont ugyanezt bizonyítja. Ha túl sok a színes smink, az nem vonzó, de a nulla smink sem. Ellenben egy jó színekből összeállított teljes sminkről (alapozó, pirosító/bronzosító, púder, szem és szemöldök kihúzása, natúr szemhéjfesték, szempillaspirál) simán elhiszik, hogy csak a szempillád van kifestve, és ha a szempillád kihagyod, akkor meg elhiszik, hogy egy deka smink nincs rajtad. Anno úgy gyakoroltam a sminkelést, hogy ismerősöket és ismeretleneket megkérdeztem, szerintük van-e rajtam festék. Akkor jó, ha azt mondják, hogy nincs. :)
25N
Ja igen, és soha nem volt problémám az ismerkedéssel, akár egyedül vagyok, akár van párkapcsolatom, mindig van aki udvarol :D És mindenki természetes lánynak tart, pedig a valóság az, hogy semmivel nincs rajtam kevesebb smink, mint az úgynevezett "műnőkön"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!