Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenhol azt olvasom, hogy a férfiaknak a természetesség számít amikor valójában rengetegen a műnőkre buknak?
Van akiknek ez, van akiknek az. Nekem még a smink is zavaró, taszító, másnak meg tetszik. Sokfélék vagyunk, nem lehet általánosítani, hogy "a férfiaknak ez és ez tetszik".
24/F
Személyesen egy olyan lányt sem ismerek (sőt, bevallom, élőben még sosem láttam ilyen lányt- vagy csak nem emlékszem rá-, pedig Budapesten élek, szóval nem tudom, hol találkozhatnék velük, hogy ilyen jellemző jelenség legyenek), akit leírtál, pedig eléggé női többségű munkahelyem van. És 10-ből 1 nőnek ha nincs pasija/férje (kortól függően). Én sem vagyok műnő, az általad leírtaknak szöges ellentéte vagyok, és sosem volt gondom a pártalálással.
Szerintem te mozogsz rossz körökben, mert én ezzel a jelenséggel tényleg nem találkoztam még. Azzal meg főleg nem, hogy inkább ilyen lányt válasszon valaki helyettem mondjuk.
"amikor valójàban rengetegen a műnőkre buknak"
Rengetegen pedig a természetes nőkre.
A többség a természetes nőkre bukik. Akiket leírtál, általában max. szexre visszük.
Ez a férfiak nem a természetes nőket szeretik dolog, egy nőkre jellemző téves kép. Rengeteg dolgot éreztek úgy, hogy az bizony számít a férfiaknak, pedig minket egyáltalán nem érdekel vagy észre sem vesszük. Viszont általában az ilyen jellegű dolgok nagyon jól jönnek valakinek. Pl. a sminkgyártóknak.
A szoli ugyanez. Minket nem érdekel, hogy egy csaj mennyire barna, ha tetszik. Nem élő instagram filtert akarunk, akin változtatható az árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!