Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért striás a bőröm?

Miért striás a bőröm?

Figyelt kérdés
A súlyom nem változott és mégis tele lettem velük. Volt egy időszak,amikor híztam és az hasam is striás lett. Ettől teljesen kiakadtam,mert ugyan olyan testalkatú lányokat látok bikiniben,mint amilyen én vagyok és nincsenek tele striákkal. Mellesleg úgy gondolom,hogy olyan nagy pocim nincs is,hogy strásodjon.:(
2016. szept. 19. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Most akkor nem változott a súlyod, vagy híztál?
2016. szept. 19. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is hasonló a bőröm, teljesen börtípustól függ. Növekedés közben is striásodhatott, illetve néha elég kevés súlyváltozás is sajnos. Ez ellen nem nagyon lehet tenni, hogy nem elég rugalmas a bőröd :/
2016. szept. 19. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
1-2 éve híztam és érthető módon striás is lettem. Most viszont frissek is lettek és nem látok rá értelmes indokot,hogy mitől szakadhatott a bőröm,ha rég történt súlyváltozás.
2016. szept. 19. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Genetika.Kenheted feszesítő krémekkel,torna és sok folyadék.
2016. szept. 20. 09:22
 5/5 anonim válasza:
A kötőszöveted kell erősíteni hogy rugalmasabb legyen a bőröd (pl. schüssler sókkal) + sok víz. Külsőleg pedíg hideg-meleg váltózuhany, aztán Shea vaj + oliva olaj kombinációt. Ettől a bőröd puha és feszes lesz.:)
2016. szept. 25. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!