Striás a bőröm, mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
Mellemen nagyon sok van, belső combomon, csípőmön kevés, alig látható, meg most simán a combomon is észrevettem.:( Undorító a bőröm. Nem híztam, bár nem vagyok vékony (inkább átlagos testalkatú)... iszonyúan csúnya, és zavar.:( Mit tegyek?2014. ápr. 24. 20:37
1/6 anonim válasza:
Törődj bele. Idővel halványodni fognak, néhány krémmel egy keveset lehet javítani rajta de ennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
Ajj:( Pedig osztálykiránduláson fürdőbe megyünk, akkor le is mondok róla, hogy a striás bőrömmel bele megyek a vízbe ott csúfoskodni. Pedig reménykedtem, hogy hátha van valami ellenszer... és megelőzni hogy előzzem meg a striák kialakulását? Mert ennél többet már végképp nem tudok elviselni...
2014. ápr. 24. 20:44
3/6 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen krémeket, pontos nevet nem tudok, de a patikába bemész, biztos tudnak segíteni. Kismamáknak is szokták ajánlani, hogy ne repedjen szét a hasukon a bőr.
4/6 anonim válasza:
Tényleg lehet kapni krémeket, de ezek sem nyújtanak 100%-kos "védelmet". Annyit tehetsz, hogy sok folyadékot iszol, figyelsz arra, hogy rugalmas legyen a bőröd.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Vagy lehet fogyni kéne, mert azokon a területeken jelentkeztek ezek az izék, ahol van egy kis feleslegem:(
2014. ápr. 25. 14:25
6/6 anonim válasza:
Ez normális, valószínűleg csak azért van, mert gyorsan nőttél, és gyorsan nyúlt meg a bőröd. Ha biztos megoldást akarsz menj el bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!