Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyókúrától, vagy a tornátó...

A fogyókúrától, vagy a tornától lett striás a bőröm?

Figyelt kérdés
egy hónapja tornázom,és odafigyelek arra,hogy mit eszem(napi 1200 kcal főleg zöldségből és gyümölcsből) A combom felső részén (külső és belső rész) a medencecsontom környékén és a popsim alsó részén fehér striás a bőröm. Mitől lehet?
2011. febr. 17. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak én írtam volna:S Velem is így van.
2011. febr. 17. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
a stirak hizastol alakulnak ki,mikor hirtelen sokat hizik valaki es a bor kinyulik..nem a sporttol van nyugi.
2011. febr. 17. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy híztam volna... vagy legalább is remélem :)
2011. febr. 18. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Örömmel jelentem, fogytál!

Viszont! A striáid eddig is ott voltak, csak eddig kisimult a bőröd és nem volt ennyire feltűnő, most viszont, nem feszül, emiatt jobban látod őket. Tudom, mert én is átéltem: meghíztam, lefogytam, jobban látszódtak a striák, majd híztam valamennyit és jéé kevésbé volta feltűnőek! De ez az előbb említett okok miatt van. Szóval tornázz nyugodtan, azokat a striákat fogod jobban látni, amik eddig is ott voltak, újak nem jönnek elő a fogyástól.

2011. febr. 19. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 1200 kalória nem kevés? Ezt egyébként számolni kellene? Én nem számolom, lehet, hogy ez hiba, de nem tudnék ilyen szintem számok között élni, én inkább figyelek a táplálkozásomra és mozgok. Tényleg álljak neki számolni? (ezt komolyan kérdezem, köszi)
2011. febr. 19. 22:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem érzem kevésnek. Ha alacsony kalóriatartalmú ételeket eszem,akkor még sok is szokott lenni. :) Amúgy nem muszáj számolgatni,ez is csak egy fogyókúrás módszer,ami nekem a legszimpatikusabb volt. Ezek szerint hatásos is.
2011. febr. 20. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj, amíg fehér :S Nekem ott vöröses és a csípőmnél is :(
2011. febr. 20. 14:24
 8/9 A kérdező kommentje:
idővel elvileg kifehéredik. :)
2011. febr. 20. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Kéne, de nekem már több éve olyan :S :(
2011. febr. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!