Mivel lehet növeszteni a hajat?
Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 10:41
1/5 anonim válasza:
Nekem a Revalid termekeitol( kapszula, sampon) és a varga hajcsepptol gyorsabban nott a hajam. De a Revalid kapszulatol az etvagyam is megnott. Ezert mar nem szedem. A varga hajcseppektol pedig nagyon sok "babahajam" lett.
Sok sok ido kell hozza mig megno :(
2/5 anonim válasza:
Szia
Én a Minoxidil hajolajat használom 4 hónapja és hihetetlenül hatásos. Konkrétan a kopasz foltok elmúltak :)
Próbáltam én és az apám mindent amit lehetett de nem volt hatásos és nagyon drágák is voltak. Pláne a különböző magán orvosi és természetgyógyászati kezelések.
De ez az olaj valami csoda.
Ha érdekel valakit akkor emailben tudok tájékoztatót küldeni és be is tudom neki szerezni ezt.
3/5 anonim válasza:
sokat maszirozd a fejbőröd mert az serkenti a vérkeringést és jobban nő a hajad
4/5 anonim válasza:
egyél sok szőlőt,krumplit és maszirozd a fejbőrödet!
5/5 anonim válasza:
Hello! it van pár tanács hogyan növesztheted gyorsabban a hajjad. azt tudni illik h van egy határ (4-5 cm) és inenntől fogva nagyon lassan nől a haj, szinte megál. ilyenkor ápolni kell a töredezed részeket le kell vágattni!:) és még ugy lehet elérni h gyorsabban nől-jön h kb havonta egy nagyon picit le lehet vágatni a haj aljából és akinek hoszabb az kösse be haj gumival (Y) =) ez tuti megoldás!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!