Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet növeszteni a hajat?

Mivel lehet növeszteni a hajat?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 10:41
 1/5 anonim válasza:
100%

Nekem a Revalid termekeitol( kapszula, sampon) és a varga hajcsepptol gyorsabban nott a hajam. De a Revalid kapszulatol az etvagyam is megnott. Ezert mar nem szedem. A varga hajcseppektol pedig nagyon sok "babahajam" lett.

Sok sok ido kell hozza mig megno :(

2008. okt. 6. 16:31
 2/5 anonim válasza:
100%

Szia

Én a Minoxidil hajolajat használom 4 hónapja és hihetetlenül hatásos. Konkrétan a kopasz foltok elmúltak :)

Próbáltam én és az apám mindent amit lehetett de nem volt hatásos és nagyon drágák is voltak. Pláne a különböző magán orvosi és természetgyógyászati kezelések.

De ez az olaj valami csoda.

Ha érdekel valakit akkor emailben tudok tájékoztatót küldeni és be is tudom neki szerezni ezt.

2008. nov. 10. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
sokat maszirozd a fejbőröd mert az serkenti a vérkeringést és jobban nő a hajad
2009. jan. 3. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
egyél sok szőlőt,krumplit és maszirozd a fejbőrödet!
2009. aug. 29. 11:14
 5/5 anonim válasza:
Hello! it van pár tanács hogyan növesztheted gyorsabban a hajjad. azt tudni illik h van egy határ (4-5 cm) és inenntől fogva nagyon lassan nől a haj, szinte megál. ilyenkor ápolni kell a töredezed részeket le kell vágattni!:) és még ugy lehet elérni h gyorsabban nől-jön h kb havonta egy nagyon picit le lehet vágatni a haj aljából és akinek hoszabb az kösse be haj gumival (Y) =) ez tuti megoldás!! :D
2010. máj. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!