Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkére festett hajat hogyan...

Szőkére festett hajat hogyan tudom növeszteni?

Figyelt kérdés

Befestettem vállig élő hajamat szőkére,mert ez a szín jobban áll,mint a barna,viszont szeretném,ha mellig legalább megnőne.

Nem festékkel festettem be,fodrász melírozta,mert ez kíméletesebb azt mondják.

Alapból is alig nő sajnos,és szeretném,ha június végéig legalább 3-4 centit nőne.

2011. márc. 20. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy töredezik? mert akkor mindig fog eltörni egy darab a vegebol,és nem fog nőni. énis igy jartam. én is festem a hajam szőkére-igaz én az egeszet-és hat lassan nő. ezert vagattam a vegeből,és most rendszeresen hasznalok hajbalzsamot a hajvegekre:) ja és nem szaritom,nem vasalom:)
2011. márc. 20. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de amikor nekem szőke volt a hajam, akármennyit ápoltam, pakolásoztam, alig nőtt.. Ami pedig nagy nehezen megnőtt, le kellett vágni mert töredezett. Most barna a hajam kb fél éve, és nagyon szépen nő. Mindenki azt mondja, hogy jobb volt a szőke de amennyire hazavágta a hajam, nem érte meg!

Nem lehet általánosítani, de nekem vékony szálú a hajam alapból.

2011. márc. 20. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanúgy nő a hajam szőkén is mint azelőtt. Semmi különbség. Június végéig simán nő 3-4 centit, sőt többet is.
2011. márc. 20. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem iszonyat lassan nő 2 havonta 1 centit kb:(
2011. márc. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!