Festett hajat is meg lehet növeszteni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 19:49
2/9 Jenny Junior válasza:
Persze, csak majd a hajad tövét majd festened kell rendszeresen, mert ugye lenő. Sampon, balzsam az festett hajra való legyen. És vitaminok, hogy ne törjön a hajad vége. Ha vasalod, rendszeresen göndöríted akkor hővédő spray. Így biztos szép, erős, és egészséges marad a hajad, annak ellenére, hogy festett és növesztésben van.
4/9 anonim válasza:
nem,nem lehet,egy kemény tokot von a hajvégek köré a festék és amíg rajta van egy mm-t sem fog nőni....szerinted?a lakkozott körmöd is megáll a fejlődésben?azért gondolkodni kéne néha...
5/9 anonim válasza:
Lehet növeszteni, de ronda lesz a haj töve!
6/9 A kérdező kommentje:
bizonyára rosszul tettem fel a kérdést, mert egyedül a második válaszolótól kaptam értelmes választ
szeretném megnöveszteni a hajam, de mindenhol azt olvasom, hogy csak a természeteset lehet, mert a festék nagyon roncsolja, töredezik a vége stb
2011. máj. 6. 08:35
7/9 anonim válasza:
Az én hajam 5 éve van festve szőkére néha még van benne világosabb szőke és barna melír emellett minden nap vasalom és a hátam közepéig ér úgy hogy szép egészséges :) a megfelelő ápoláson múlik minden!
8/9 anonim válasza:
Lehet:) Nekem is festve van, mégis növesztem.
Szerintem annyi a lényeg, hogy hajkímélő legyen a festék. Én mindig hennát használok, mert az természetes anyagokból van, és nem rongálja a hajat. Ezt többször mondták már fodrászok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!