Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kérjem meg anyukámat...

Hogyan kérjem meg anyukámat hogy szőrteleníthessem a lábamat?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és zavar a szőr a lábamon. Nem látványos de pl a rövidgatyát veszek feszengek benne. Mellesleg pedig egyébként is zavar, hogy már minden osztálytársam szőrtelít, csak én nem. Mit tegyek?

2016. szept. 10. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szia, korulbelul én is ennyi éves voltam amikor elkezdtem szorteleníteni, szerintem ha zavar normálisan mondd el neki, hogy nem jól érzed magad így, feszengsz..ez teljesen normális amugy, csak egyet tanácsolok csak akkor kezdj el szorteleníteni ha már tényleg muszaly ha rosszul érzed magad , és mondjuk ezt így nyáron teljesen megértem, mert azt már majd mindig kell. Sok sikert!
2016. szept. 10. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki,hogy zavar,nem érzed jól magad.Szerintem meg fogja érteni.Bár,most hogy itt az ősz,szerintem már lassan felesleges elkezdeni.
2016. szept. 10. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek:) Igazából még gyakran van 30°C fok is napközben, de főleg suliban jön jól a rövid gyatya, meg tesi órán és akkor nagyon kellemetlen.
2016. szept. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!