Hogyan tudnam anyukamat megkerni?
Nagyon szeretnek ombres hajat,de anyu azt mondja hogy tul fiatal vagyok es igaza is van (13 eves vagyok)
Most nyara szeretnek,mert mennek koncertre (ingyenes es a varosunk rendezgeti bizonyos napokra most peldaul ilyen"vesszely forrasok" nap lesz.Vallig ero hajam van,par pillanatt novesztem es szerintem jol is allna az ombres haj.
Szoval hogy tudnap anyukamat megkerni?
Bocsanat a helyes iras miatt csak siettem
Egyszer már megkérted, ő nemet mondott. Most akkor mit akarsz? Tedd fel neki még egyszer a kérdést, bár gyanúsan ugyanaz lesz a válasz. Vagy nem, majd kiderül.
Mondjuk egy igényes ombrét nem tud akármilyen fodrász megcsinálni, aki meg igen, az baromi drága. Nem biztos, hogy szívesen kiadja kéthavi villanyszámla árát egy frizurára, ami szerinte nem is való még neked. (és egyet kell értenem vele)
B verzió, hogy fogod a zsebpénzed, megcsináltatod, aztán kibírod a fejmosást.
Mondjuk ha növeszted a hajad, nem tudom miért akarod szarrá törni a végét a szőkítéssel és megszabadulni is inkább csak vágással tudsz majd tőle, suliba esetleg nem is mehetnél így, szóval ott lennél fele ekkora hajjal, jó az neked?
Koszonom a valaszokkat:)
Nyagyreszt keresgeltem olyan festekekett ami konnyen kimoshato es nem roncsolja a hajat.Termeszetesen az en penzembol lenne es ezt anyi megtudja csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!