Hogy gyözzem meg anyukámat, hogy befesthessem a hajam? 14/L
Eredetileg szöke hajjal születtem,aztán 6 éves koromtól kezdett bebarnulni.Most már teljesen barna.Nyáron a többségnek szökül a haja,nekem sötétebb.Kb 2 éve volt egy tincs vörösre festve(nagymamam festette a hajat,es en kikonyorogtem:D).
Szeretném a váltotatosság kedvéért halványabbra festeni,vagy legalabb szoke melircsikokat rakatni bele,de anya nem engedi.(o eloszor 17 evesen festette be a hajat vorosre).
Amugy barna,hullamos,mellig ero hajam van.
Hogyan gyozhetnem meg anyat,hogy megengedje?
Elore is koszi:)
Ne azt mond neki, hogy festeni szeretnéd, hanem hogy színezni. Sokfele hajszinezo van, az a különbség a tartós hajfestekkel szemben, hogy ez mosással fakul, tehat nem lesz csunya hajtoved tole. Altalaban 20 hajmosast irnak, hogy annyi alatt kopik ki, de az én vörösre színezett hajamban sokkal tovabb megmarad (pedig heti 3-4x uszok, bar meg kell hagyni, hogy a vörös a legragaszkodobb szin).
A masik alternatíva, hogy kiprobalod a hőre szokulos festéket, azt hiszem sun kiss jelly a neve. A lényege, hogy hajvasalassal\napfeny hatására szokul a hajad fokozatosan. Ez azonban tartós hajfestek, tehat leno, es allitolag a hajadat is jobban roncsolja. Plusz mostanaban nem igen er majd teged eros napfény, de ha mas nem, nyáron kiprobalhatod.
Eszerveket sajnos nem nagyon lehet felhozni a hajfestés mellett, amik egy szulore hatnanak, az "ezt unom", "a szőke jobban tetszik" es társaik mellett - bar szerintem nem is kell. Hozd fel neki ezt a 2 alternatívát, hatha megenyhül, hogy azert megsem olyan drasztikus, nem kell leszivatni a hajad, stb.
Vannak amugy ilyen natural módszerek, mint pl kamillateaval meg mezzel pakolást csinalni, attol Elvileg világosodik a hajad, de ki tudja, mennyire effektív..artani mindenesetre nem fog, ha anyukád megmakacsolja magat, megprobalhatsz ezekkel trükközni :)
Hiába hozza fel a hajszínezőt, mert világosítani azzal nem lehet a hajon. A világosítás = szőkítés, ez mindig tartós, anélkül nem lehet megoldani.
Az pedig hogy anyud mivel lehet meggyőzni neked kell tudni, mi nem ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!