Ritkuló hajra mit javasoltok? Parázok ettől nem akarok kopasz lenni : P
Nem régiben észrevettem hogy a forgómnál kicsit ritkább a hajam.
Néztem a neten hogy ez több okból is lehet, mivel nekem így szinte hirtelennyébe, és mivel 18 éves vagyok reménykedek abban hogy visszafordítható.
Mi a legjobb erre? Valami sampon? Vitamin? Vagy mi? (alapból szetintem vitamin hiányom van szóval az nem ártana)
És ha lehet hogy, hol lehet ezeket beszerezni.

Bánfi hajszesz,sampon.
Egyél sok olyan dolgot amiben van vitamin.Vagy menj el a gyógyszertárba és vegyél valamit.Dmbe is lehet kapni olyat ami a hajra van.Nincs vashiányod? Csak mert attól is hullhat. És most hogy közeleg a tél ne felejtsd el a vitamin bevitelt. Ez nagyon fontos! Nem csak télen.

Oké kösz. Hát leghamarabb akkor a vashiányra próbálok szerezni valamit. Mert ahogy utána olvastam most, a fáradság és az étvágytalanság is ráhat, és észlelhetők ezel nálam.
Amúgy hol tudom megnézni a vashiányt/vérstegénységet? Sima orvosnál is?
Hát Minoxidil-t használok, krikland, és foligaint.De sajnos már sok mindent az én esetemben nem tudnak használni mert valahogy nekem nagyon erősen hullik, és ritkul. Szóval csak ilyen szint fenntartásra jó.
Ezen kívül néha néha szedem a dm-es haj kapszulát. Más csodaszer annyira nincs. Max még több vitamin, de drága cuccokat nem szabad venni, az is max a minixodil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!