Attól hogy egy nő /lány nem borotválja a lábát kevesebbet ér?
Dehogy ér. Nem mások határozzák meg, mennyit érsz, hanem te magad.
Én ritkán borotválom a lábam, mert nem érdekel, mennyire szőrös, de még sosem szóltak meg érte, de ha megszólnának sem engem minősítene, csak azt jelenti, hogy én nyilván elégedettebb vagyok magammal, mint az illető saját magával. Ha jól érezné magát a bőrében, nem érezné kötelességének mások külsején kötözködni.
Vannak emberek, akik nem mosnak feneket sz-rás után, ne a szőrös lábon akadjunk már fent higiéniai szempontból :D
Gyantázz vagy epilálj, borotvától csak megerősödik a szőr.
43/N
Borotválástól nem erősödik meg a szőr.
„Annyi alapja van csupán, hogy a borotválással elvágott szőrszálak vége már nem elvékonyodva nő vissza, hanem a tővel megegyező vastagságban.
Ettől szúrósabbnak, élénkebb színűnek tűnhet – sűrűbb azonban semmiképpen sem lesz! Egyébként, ha igaz lenne a feltételezés, az emberek nagy része orángutánt megszégyenítő bundájú lábakkal szambázna az utcán."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!