Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Attól hogy egy nő /lány nem...

Viven kérdései kérdése:

Attól hogy egy nő /lány nem borotválja a lábát kevesebbet ér?

Figyelt kérdés
15/l Én nem szoktam (látszik de nem erős színű)Csak cikiztek/nek(ha meglátják ha uneploben kell menni)

2016. aug. 31. 17:38
1 2
 11/19 Sunshinedoll ***** válasza:
86%

Dehogy ér. Nem mások határozzák meg, mennyit érsz, hanem te magad.

Én ritkán borotválom a lábam, mert nem érdekel, mennyire szőrös, de még sosem szóltak meg érte, de ha megszólnának sem engem minősítene, csak azt jelenti, hogy én nyilván elégedettebb vagyok magammal, mint az illető saját magával. Ha jól érezné magát a bőrében, nem érezné kötelességének mások külsején kötözködni.

Vannak emberek, akik nem mosnak feneket sz-rás után, ne a szőrös lábon akadjunk már fent higiéniai szempontból :D

2016. aug. 31. 18:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér kevesebbet. Viszont sajnos nem illeszkedik a mai elvárásokhoz, és emiatt primitív emberek cikizni fogják. :(
2016. aug. 31. 18:27
 13/19 anonim válasza:
14%
csak strandra ne menj mert sokkot okozol
2016. aug. 31. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánat, de mindenkinek joga van annyit és úgy szőrteleníteni a saját testén, amennyit ő maga jónak lát. És joga van ezek után strandra menni. Jó lenne, ha így 2016-ban ez végre világos lenne.
2016. aug. 31. 18:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg de baszus csak jobb ha valakinek szőrös a lába mintha koszos lenne és büdös...ja és a strandnál maradva nem sokolja ez az embert ha csak nem pucéron pancsolna valaki...És voltam strandon senki sem bámult meg ezért.Alig látszik ahoz jól kell megnézni es ha látszana jobban szerintem akkor sem gond.
2016. aug. 31. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Gyantázz vagy epilálj, borotvától csak megerősödik a szőr.

43/N

2016. aug. 31. 23:32
 17/19 anonim ***** válasza:
23%
43 évesen ennyi ésszel...
2016. aug. 31. 23:36
 18/19 anonim ***** válasza:
41%

Borotválástól nem erősödik meg a szőr.

„Annyi alapja van csupán, hogy a borotválással elvágott szőrszálak vége már nem elvékonyodva nő vissza, hanem a tővel megegyező vastagságban.

Ettől szúrósabbnak, élénkebb színűnek tűnhet – sűrűbb azonban semmiképpen sem lesz! Egyébként, ha igaz lenne a feltételezés, az emberek nagy része orángutánt megszégyenítő bundájú lábakkal szambázna az utcán."

2016. szept. 1. 14:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed, ha téged ennyire nem zavar, akkor ne szedd le. Engem nagyon zavar a sajátom, ezért gyantázom. Nem vagy ettől sem kevesebb sem több, egyszerűen csak te nem foglalkozol vele annyira.
2016. szept. 1. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!