Hogyan lehetne szép arcbőröm fiúként?
Figyelt kérdés
Kissé problémás a bőröm, régebben kamaszként pattanásos voltam, de ez ma már eléggé mérséklődött.
Néhol pirosas, nem egyenletes.
Milyen étrendel lehet tökéletesíteni a bőrön? Mit kerüljek?
Érdekelne mindenféle tanács. Normál/zsíros az arcbőröm.
Az arcom eléggé fehér így meglátszik rajta egy kis pirosodás, kis pattanás is.
2016. aug. 31. 15:20
1/2 anonim válasza:
Menj kozmetikushoz, ne igyál sok tejet, kerüld a nagyon cukros üdítőket(pl: kóla..stb) és ne egyél túl sok zsíros dolgot(chips, mogyoró stb.) Nekem is csúnya volt a bőröm de tavaly nyár óta javult mióta oda figyelek az étkezésemre zöld teát iszok minden héten legalább 1szer és tavaly decemberben voltam kozmetikusnál na azóta tényleg nagyon szép a bőröm!! De havonta vagy legalább 2 havonta járj el ki tisztítattni mert a kis fekete miteszerek vissza jönnek!
2/2 anonim válasza:
Szia! ^^
Ha pattanasos, mitesszeres a borod keruld a zsiros eteleket, az olajos magvakat.
Igyal sok vizet, meregtelenitsd a szervezeted.
Esetleg barnulj le a napon egy kicsit, vagy szolizz , ( ne aggodj ma mar egyaltalan nem buz.s) ha egy ferfi add magara, foleg ha nem korosan lesz bronzbaba)
Lehet kapni pirossagra ,egyenletes borre arckremeket
Tobbfele is van:) nezelodni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!