LÁNYOK/hogyan lehetne arcbőröm ojan szép mint régen?
Figyelt kérdés
Megsérült régen az arcom,és már szerintem nemlesz ojan mint régen. Az arcbőrömön sebfoltok vanak de halványan, de nagyon csúnya, mert én fehérbérű vagyok
Tudnátok segíteni, hogy az arcom megint széplegyen
Előre is köszönöm!
2016. ápr. 21. 11:56
1/4 anonim válasza:
Forever Aloe vera gél bio boltban kapható , kb 1,2 hónapon belül szépen javulást mutat a bőrön de ez mikor történt az arcoddal? Mert ha nem rég akkor minél hamarabb kezded el bekenni vele annál jobb! Itt egy kep róla.
2/4 A kérdező kommentje:
8hónapja de mindíg kentem hidratáló krémel, de elég nagyterület szerinted segíteni fog?
2016. ápr. 21. 13:02
3/4 Sunshinedoll válasza:
Használj fényvédőt, mellé AHA hámlasztó, esetleg retinol, C-vitaminos szérum, illetve oylan termékek, amiben pl van hidrokinon vagy niacinamid.
4/4 anonim válasza:
Az nem olyan regi , nekünk az egész családnak bevált az aloe vera. De idő igényes a regenerálódás sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!