Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sürgős, tönkreteszi a hajat...

Sürgős, tönkreteszi a hajat az öblítő?

Figyelt kérdés

azt hallottam ,hogy az öblítő csillogóvá és fényessé teszi a hajat,ki is próbáltam tényleg szép fényes és könnyen kezelhető lett.de ha ezt többször alkalmazom árt a hajnak?kihullik stb..?

17L

2010. ápr. 20. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem merném használni így. Olyan sokféle hajra való szer van, nem hinném, hogy az öblítő olcsóbb lenne. Próbáld ki valamelyik Gliss Cur terméket, a lányaim imádják azokat.
2010. ápr. 20. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nem hajra van az biztos, és mivel vegyszer jónak biztos nem jó az egy dolog, hogy külsőleg szép eredményt mutat, de azt fel is szívja a hajad nem hinném, hogy egészséges.
2010. ápr. 20. 20:47
 3/3 anonim válasza:
Szia! Én egy ideig használtam, tényleg szépen csillogott tőle a hajam:D Ártani nem ártott, de viszont nem is volt tartós a hatása:S Mondjuk ez szerintem hajtípustól is függ, és nekem elég könnyen zsírosodik a hajam:/ (17/L)
2010. ápr. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!