Hajamat szeretném szőkíteni de nem akarok olyan leszívásosat, mert ugy hallottam, hogy az nagyon tönkreteszi, ez igaz?
a hajradír festett hajra való, mert leszedi a festett színt.
amúgy szerintem a szőke hajfesték "befogja" a hajad, mivel nem sötét színű az eredeti hajszíned és festve sincsen.
szőkítés az tényleg roncsolja a hajat, főleg ha otthon csinálnád..
szerintem próbáld ki a szőke hajfestéket, vagy amilyen színűre szeretnéd festeni a hajad.
A szőkítés roncsolja nagyon a hajat, főleg, ha bolti dobozos festéket vagy szőkitőporral hidrogénnel csinálod.
Viszont
ha elmész egy fodrászkellékesben tudsz venni olyan termékeket, amivel akár 4-5 árnyalatot is világosíthatsz úgy h nem teszi tönkre a hajat. Sima szőke festékkel.. Persze itt is kell 9-es vagy 12% es emulziót használnod, de vannak pl bio festékek is.. keress rá a neten.
Én pl Lisap festéket használtam, tejszőke/fehér lett a közép-sötétszőke hajamból, és nem lett tőle se száraz, se töredezett.
Ha színt választasz kerüld az arany árnyalatokat, (x.3-as végződésűeket, mert attól narancssárgás lesz a hajad.) és világosabb árnyalatot válassz, mert a sötét hajadból nem biztos h pont olyat kapsz mint ami a termékmintán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!