Sokat olvastam, hogy a szőkére festés "szétégeti"/tönkreteszi a hajat, ez igaz?
Figyelt kérdés
Középszőke, Sötétszőke hajam van alapból, ha befestetném valami világosabb szőkére tényleg ez történne:S?2011. júl. 30. 11:18
1/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen a hajad szerkezete.
Ha erős hajszálaid vannak, talán egyszeri alkalommal kibírja. De még ez sem garantált. Mert a szőkítés tényleg nagyon roncsolhatja a hajat.
2/5 anonim válasza:
Én festettem sötétszőkéről világosszőkére, és semmi baja nem volt. Évekig szőke voltam és csak azért festettem vissza, mert nem szerettem a három hetente fodrászhoz mászkálást.
De ez csak egy tapasztalat, a többség inkább rosszabbakról számol be.
3/5 anonim válasza:
Azért nem olyan vészes,mint mondják.Én is évekig festettem szőkére,semmi baja nem volt a hajamnak.Jó minőségű festék és hajápolók kellenek.
4/5 anonim válasza:
Nekem vastag szálú,dús hajam van.Gesztenye barna és évekig szőkére festettem.De abbahagytam mert hiába a legjobb minőségű hajfesték a 3 hetente festés nagyon tökre tette a hajamat.töredezett,száraz lett,és a hajvégek kettényíltak.Majdnem 1 év kellett hogy újra szép dús,és egészséges legyen.
5/5 anonim válasza:
Mindenféle vegyszeres kezelés károsítja a hajat egy kicsit, ha meg nem szakszerűen van csinálva, akkor nagyon.
Mivel a te hajad nem sötét, ezért nem kellene szőkítni, elég lenne a szőke hajfestéket használni egy világosabb tónushoz. Ez pedig nem károsabb, mint bármelyik hajfestés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!